Λόγια θαλπωρής

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Περίπλους
Έτος:
2002
ISBN:
9789608151505
Σελίδες:
310
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Λόγια θαλπωρής
Τιμή εκδότη:€15,82
Η τιμή μας: €14,24
Λόγια θαλπωρής
Η Μεγκ θα έκανε τα πάντα για να πραγματοποιήσει το όνειρο των παιδιών της για έναν μπαμπά -ακόμα κι αν αυτό απαιτούσε να δεχτεί την εξωφρενική πρόταση γάμου ενός ξένου. Μόνο που δεν είχε λάβει υπόψη της τον επικίνδυνα σέξι αδερφό του, τον Πάρκερ Πόνθιερ. Και ακόμα ότι, για να πραγματοποιήσει την επιθυμία των παιδιών της, θα έπρεπε να ριψοκινδυνεύσει την καρδιά της.
Είναι δυνατόν αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα;
Κάθε γυναίκα ηλικίας από οχτώ έως ογδόντα χρονών θα έκανε τα πάντα για να αποκτήσει το διαμαντένιο γαμήλιο δαχτυλίδι του Πάρκερ Πόνθιερ. Ο εκατομμυριούχος της Νέας Ορλεάνης όμως δεν ψάχνει να βρει κάποια που ενδιαφέρεται για τον τραπεζικό του λογαριασμό. Ψάχνει τον έρωτα της ζωής του. Η Μεγκ είναι ζεστή, γεμάτη πάθος και ανάβει τη φλόγα του πόθου μέσα του. Το ένστικτό του τον προειδοποιεί ότι είναι γυναίκα που θα τον μπλέξει σε φοβερά προβλήματα, όμως για πρώτη φορά αποφασίζει να ακολουθήσει την προτροπή της καρδιάς του.

Το βιβλίο, με αρκετές δόσεις χιούμορ, είναι ένα ρομάντζο φτιαγμένο από απολαυστικές σκηνές παιδικής και οικογενειακής αθωότητας, από τη μια, και ασυγκράτητου ενήλικου ερωτικού πάθους από την άλλη. Σίγουρα μας διασκεδάζει και μας αφήνει μια ροζ γεύση του κόσμου.
Τίτλος βιβλίου:Λόγια θαλπωρής
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:Pillow talk
Εκδότης:Περίπλους
Συντελεστές βιβλίου:North, Haily (Συγγραφέας)
Γαργαρώνη, Μαρία (Μεταφραστής)
ISBN:9789608151505
Σειρά εκδότη:Πεζογραφία / Σύγχρονη / Ξένη
Στοιχεία έκδοσης: 2002
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες