Επικοινωνίες 1.600 όροι

Ραδιοτηλεόραση, τηλεπικοινωνίες, Ίντερνετ: Ειδικό αφιέρωμα στην Ελλάδα, χρήσιμοι πίνακες
Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2002
ISBN:
9789601604657
Σελίδες:
396
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Επικοινωνίες 1.600 όροι
Τιμή εκδότη:€17,45
Η τιμή μας: €15,71
στο καλάθι
Επικοινωνίες 1.600 όροι
Οι επικοινωνίες είναι γύρω μας. Kαθημερινά ακούμε όρους στα αγγλικά, την παγκόσμια γλώσσα των επικοινωνιών. Το βιβλίο αυτό συγκεντρώνει 1.600 όρους από τη ραδιοτηλεόραση, τις τηλεπικοινωνίες και το Ίντερνετ - τρεις χώρους που συγκλίνουν. Για παράδειγμα, σ’ αυτό μπορεί κανείς να αναζητήσει:
Για την αγορά της ραδιοτηλεόρασης: Πώς εξελίσσεται η ψηφιακή τηλεόραση. Το t-commerce αναμένεται να ξεπεράσει το e-commerce. Πώς τα δίκτυα στις ΗΠΑ αντιμετωπίζουν τη νέα οικονομία. Η αμφίδρομη τηλεόραση προσφέρει VOD, impulse PPV κ.ά. Γιατί η Ε.Ε. εξέδωσε την πρώτη Οδηγία για την Τηλεόραση μόλις το 1989. O ελληνικός νόμος για την ψηφιακή τηλεόραση είναι ο πληρέστερος στην Ευρώπη (Ν. 2644/98).
Για τις τηλεπικοινωνίες: Το ISDN αντικαθίσταται από το DSL. Στην αγορά των δορυφόρων επικοινωνιών ανταγωνίζονται οι Eutelsat, Intelsat και SES/Astra. Η Ελλάδα, τελευταία, απελευθερώνει σταδιακά την αγορά της από το 2001. Τα κράτη θεσπίζουν όργανα όπως η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, αλλά αδυνατούν να μας προστατεύσουν από συστήματα όπως το Echelon. Τι είναι ηλεκτρονική δημοκρατία και ποιοι κερδίζουν στην κοινωνία της πληροφορίας.
Για το Ίντερνετ: Πώς οι υπολογιστές επικοινωνούν μέσω του www και του TCP/IP. Έρχεται τo Ιnternet2; Τι είναι το webcasting. Πώς ξεκίνησε η μετάδοση ταινιών με το VOD Ιnternet. Πώς συγκεντρώνονται πληροφορίες με τα cookies. Ακόμη και η CIA δηλώνει ότι δεν υπάρχει τρόπος να προστατευτεί ένα δίκτυο από τους crackers. Οι dot com εταιρείες διανύουν τη δυσκολότερη φάση τους. Τι είναι τα e-commerce και e-business.
Για τη διαφήμιση, την έρευνα τηλεθέασης, το τηλεοπτικό πρόγραμμα: Η διαφήμιση γίνεται αμφίδρομη. Πώς η τάση για εξειδικευμένα προγράμματα μεταφέρεται στο Ίντερνετ με τις θεματικές πύλες. Αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο πώλησε σειρά σε ένα χορηγό παραχωρώντας μόνο product placement. Τι είναι τα νούμερα τηλεθέασης. Το Bar και το Βig Brother είναι docusoap, τηλεπαιχνίδια ή reality;
Τίτλος βιβλίου:Επικοινωνίες 1.600 όροι
Υπότιτλος βιβλίου:Ραδιοτηλεόραση, τηλεπικοινωνίες, Ίντερνετ: Ειδικό αφιέρωμα στην Ελλάδα, χρήσιμοι πίνακες
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Αναγνωστοπούλου, Ηρώ (Συγγραφέας)
Σκούρα, Άννα (Συγγραφέας)
Σφικτός, Κώστας (Συγγραφέας)
ISBN:9789601604657
Σειρά εκδότη:Θετικές Επιστήμες
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2002
Ηλικίες:
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Εμπόριο, Μεταφορές, Επικοινωνία, Ναυτιλία, Τουρισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες