Διδακτική των φυσικών επιστημών (τ.2)

Σύγχρονες προσεγγίσεις στη διδασκαλία των φυσικών επιστημών: Η εποικοδομητική προσέγγιση της διδασκαλίας και της μάθησης
Εκδότης:
Ιδιωτική Έκδοση
Έτος:
2004
ISBN:
9789609189804
Σελίδες:
557
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Διδακτική των φυσικών επιστημών
Τιμή εκδότη:€40,76
Η τιμή μας: €36,68
Διδακτική των φυσικών επιστημών (τ.2)
Η "Διδακτική των φυσικών επιστημών", ως αυτόνομος επιστημονικός κλάδος, έχει στρέψει τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα σε ζητήματα που αφορούν στη μάθηση και στη διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών. Λαμβάνοντας υπόψη της πορίσματα άλλων Επιστημών όπως για παράδειγμα της Ψυχολογίας, της Επιστημολογίας κ.ά., προσπαθεί μέσα από τις έρευνες να εντοπίσει και να δώσει λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν έννοιες των Φυσικών Επιστημών.
Την κάλυψη του κενού που υπάρχει λόγω της έλλειψης μιας σύγχρονης Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών φιλοδοξεί να καλύψει η παρούσα έκδοση, η οποία αποτελείται από δύο τόμους. Απευθύνεται σε αυτούς που διδάσκουν ή πρόκειται να διδάξουν τις Φυσικές Επιστήμες στην εκπαίδευση, αλλά και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται για τη μάθηση και τη διδασκαλία.
Τίτλος βιβλίου:Διδακτική των φυσικών επιστημών
Υπότιτλος βιβλίου:Σύγχρονες προσεγγίσεις στη διδασκαλία των φυσικών επιστημών: Η εποικοδομητική προσέγγιση της διδασκαλίας και της μάθησης
Εκδότης:Ιδιωτική Έκδοση
Συντελεστές βιβλίου:Κόκκοτας, Παναγιώτης Β. (Συγγραφέας)
ISBN:9789609189804
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Τόμος:2
Σημείωση:Κεντρική διάθεση: Παναγιώτης Κόκκοτας τηλ.: 210 9629286, fax: 210 3629286 & εκδόσεις "Ατραπός - Περιβολάκι", "Γρηγόρη".
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες