Η πύλη των άστρων

Εκδότης:
Ατραπός
Έτος:
2002
ISBN:
9789608077874
Σελίδες:
371
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η πύλη των άστρων
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η πύλη των άστρων
Είτε θα πλουτίσεις είτε θα πεθάνεις.
Αυτές ήταν οι δύο επιλογές που σου έδινε η Πύλη, και βέβαια ακριβώς τα ίδια ίσχυαν και για τις γυναίκες. Η Πύλη είτε σε οδηγούσε σε όλα τα πλούτη του Σύμπαντος είτε σε... ακατανόμαστους τρόμους. Οι άνθρωποι που έμπαιναν μέσα στα εξωγήινα διαστημόπλοια των Χίτσι που βρίσκονταν στον μικρό πλανητοειδή δεν ήξεραν αν το ταξίδι τους θα τους έκανε εκατομμυριούχους ή αν δε θα γύριζαν ποτέ.
Όταν ο Μπομπ Μπρόντχεντ έφτασε στην Πύλη, πίστευε ότι το πρόβλημα είχε απλή λύση: περιμένεις μέχρι να βρεις μια αποστολή που πιστεύεις ότι είναι καλή και μετά φεύγεις. Όμως όταν είδε να ξεκολλάνε τα κομμάτια νεκρών ανθρώπων μέσα από τα σκάφη, όταν ερωτεύτηκε, όταν αισθάνθηκε ότι τον προδίδει το θάρρος του, τότε κάτι άλλαξε μέσα του.
Χρόνια μετά ο Μπρόντχεντ, βετεράνος τριών αποστολών, διάσημος και πάμπλουτος, πρέπει να αντιμετωπίσει τι του συνέβη και ποιος είναι τώρα... σ' ένα ταξίδι μέσα στα βάθη της ψυχής του, που είναι τόσο επικίνδυνο και ίσως τρομακτικότερο από το εφιαλτικό ταξίδι που έκανε κάποτε στο αστρικό κενό.
Τίτλος βιβλίου:Η πύλη των άστρων
Τίτλος πρωτότυπου:Gateway
Εκδότης:Ατραπός
Συντελεστές βιβλίου:Pohl, Frederik, 1919- (Συγγραφέας)
Μαστακούρης, Θωμάς Π. (Μεταφραστής)
ISBN:9789608077874
Σειρά εκδότη:Φαντασία
Στοιχεία έκδοσης: 2002
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες