Οι γέφυρες του χρόνου

Εκδότης:
Ψυχογιός
Έτος:
2002
ISBN:
9789602746479
Σελίδες:
344
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Οι γέφυρες του χρόνου
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Οι γέφυρες του χρόνου
Η νεαρή Κέιτ ζει με τη γιαγιά της σε ένα χωριό της Αγγλίας. Όλοι τις αντιμετωπίζουν με καχυποψία και φοβούνται τις αφύσικες ικανότητές τους. Όταν ο Τζάροντ και η οικογένειά του έρχονται να ζήσουν στο χωριό, η Κέιτ τον ερωτεύεται και συνειδητοποιεί ότι ο νεαρός είναι προικισμένος με ένα ασυνήθιστο χάρισμα.
Παράξενα και ανεξήγητα γεγονότα αρχίζουν να συμβαίνουν· ο πυρετός ανεβαίνει καθώς οι δύο νέοι προσπαθούν να δώσουν κάποια εξήγηση σ' αυτά. Έτσι, μετά από μια τυχαία ανακάλυψη, αρχίζουν ένα συναρπαστικό, περιπετειώδες ταξίδι στο παρελθόν. Θα γνωρίσουν προγόνους σκληρούς αλλά κι ευγενικούς, θ' απολαύσουν καινούργιες συγκινήσεις και θα μεταχειριστούν τεχνάσματα και μέσα μιας άλλης εποχής.
Το τέλος θα είναι συγκλονιστικό. Ο καθένας θα ανακαλύψει την πραγματική του ταυτότητα και θα κληθεί να αποφασίσει σε ποιον κόσμο θέλει τελικά να ζήσει τη ζωή του. Στον κόσμο του χθες, με την άγρια σαν καταιγίδα γοητεία του, ή του σήμερα, όπου όμως τον ακολουθεί ένα παρελθόν από το οποίο δεν μπορεί να απαλλαγεί.
Τίτλος βιβλίου:Οι γέφυρες του χρόνου
Τίτλος πρωτότυπου:Old magic
Εκδότης:Ψυχογιός
Συντελεστές βιβλίου:Curley, Marianne (Συγγραφέας)
Σκάρα, Μίρκα - Μαρία (Μεταφραστής)
ISBN:9789602746479
Σειρά εκδότη:Πυξίδα
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2002
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες