Το βαλς της Μεσογείου

Εκδότης:
Ψυχογιός
Έτος:
2003
ISBN:
9789602746356
Σελίδες:
488
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το βαλς της Μεσογείου
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το βαλς της Μεσογείου
Κωνσταντινούπολη, Βόσπορος. Στον κήπο ενός σπιτιού δυο παιδικά χέρια σφίγγουν μια όμορφη πέτρα κι εδώ αρχίζει η ιστορία της Αντά και του Τουνά. Ύστερα τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως κανείς δε θα μπορούσε να προβλέψει.
Κωνσταντινούπολη, Βόσπορος. Ο ήχος του πολεμικού αεροπλάνου ξαφνιάζει ένα πρωί τον Τουνά και βαριά χτυπήματα στην πόρτα τον φέρνουν πρόσωπο με πρόσωπο με μια ομάδα στρατιωτών. Η χώρα κινητοποιείται. Πόλεμος. Εμφύλιος πόλεμος. Ο Τουνά καλείται να εκπληρώσει το χρέος του.
Τριάντα πέντε ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει στη ζωή των δύο ηρώων. Στους ενδιάμεσους σταθμούς ο καθένας θα δώσει ένα κομμάτι από τον εαυτό του αλλά και θα πάρει κάτι εξίσου πολύτιμο. Μέσ' από μια πολυκύμαντη, εξαίσια μέσα στις αντιθέσεις της, πορεία, η διαδρομή για τον Τουνά και την Αντά θα τελειώσει κάποτε εκεί ακριβώς όπου είχε αρχίσει.
Ένα σπουδαίο αντιπολεμικό βιβλίο, όπου τίθενται ερωτήματα για τον πόλεμο, κάθε είδους πόλεμο, και παράλληλα εξετάζονται θέματα λεπτά γύρω από την αγάπη, τον έρωτα και το πάθος.
Τίτλος βιβλίου:Το βαλς της Μεσογείου
Τίτλος πρωτότυπου:Kumral ada - Mavi tuna
Εκδότης:Ψυχογιός
Συντελεστές βιβλίου:Uzuner, Buket (Συγγραφέας)
Ζαράγκαλης Αθανάσιος (Μεταφραστής)
ISBN:9789602746356
Σειρά εκδότη:Ξένοι Λογοτέχνες
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2003
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες