Αμαρτωλέ μου άγγελε

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Εκδόσεις Καστανιώτη
Έτος:
2002
ISBN:
9789600334135
Σελίδες:
236
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αμαρτωλέ μου άγγελε
Τιμή εκδότη:€14,84
Η τιμή μας: €13,36
στο καλάθι
Αμαρτωλέ μου άγγελε
Μεγάλωσαν στο ίδιο σπίτι. Μικρός ακόμη είδε τη Δάφνη -μόλις σαράντα ημερών- να σώζεται σαν από θαύμα. Ο καιρός περνούσε. Ένας απαγορευμένος έρωτας άρχισε να τους βασανίζει. Δεν τολμούσαν να το ομολογήσουν ούτε στον εαυτό τους. Ώσπου μια νύχτα καρναβαλιού, κάτω απ' τις μάσκες, άνοιξαν οι κρύπτες οι μυστικές και φανερώθηκαν όλες οι πτυχές του αμαρτωλού τους έρωτα.
Η αναζήτηση του πόθου, το πλησίασμα, ο φόβος, οι ματιές και τ' αγγίγματα, να οι πανοπλίες για την κρυφή τους αγάπη - και τα χρόνια περνούσαν. Το πάθος δυνάμωνε, η πληγή αιμορραγούσε και μια μέρα το μυστικό τους αποκαλύπτεται. Καινούργιες αγωνίες και θυσίες για να καλυφθούν οι συνέπειες. Η Δάφνη είναι πια διάσημη σ' ολόκληρον τον κόσμο. Τα χρόνια συνεχίζουν να περνούν, αλλά αυτή η αγάπη που τους ακολουθεί σ' όλη τους τη ζωή -πότε βασανιστική, πότε γλυκιά και τρυφερή- θ' αναστατωθεί ακόμη περισσότερο απ' τη μοιραία συνάντηση της Δάφνης με τον Αμερικανό ομοφυλόφιλο συγγραφέα. Μαζί του θα γνωρίσει την ακολασία χωρίς όρια και φραγμούς.
Η Δάφνη, η διάσημη θεά της μουσικής, και ο επίσης διάσημος συγγραφέας θα δημιουργήσουν μέγα σκάνδαλο που θα φέρει πολλές φορές σε απόγνωση το άλλο πρόσωπο αυτής της περίεργης σχέσης.
Τίτλος βιβλίου:Αμαρτωλέ μου άγγελε
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Εκδόσεις Καστανιώτη
Συντελεστές βιβλίου:Γιαννακοπούλου, Ντόρα (Συγγραφέας)
ISBN:9789600334135
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2002
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες