Ευθύνη από διακινδύνευση

Οι λόγοι περιορισμού και απαλλαγής από την ευθύνη
Εκδότης:
Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.
Έτος:
2003
ISBN:
9789603017134
Σελίδες:
475
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ευθύνη από διακινδύνευση
Τιμή εκδότη:€52,25
Η τιμή μας: €49,64
στο καλάθι
Ευθύνη από διακινδύνευση
Κύριος προσανατολισμός του έργου είναι η αναζήτηση και ανεύρεση λύσεων στα πολύπλοκα προβλήματα που απορρέουν από την ευθύνη από διακινδύνευση, ευθύνη η οποία απαντάται πολύ συχνά στην πράξη. Το βιβλίο δεν απευθύνεται μόνο σε όσους υπερασπίζονται τον ζημιώσαντα-εναγόμενο, αλλά και τον ζημιωθέντα-ενάγοντα, αφού ως γνωστό «η άμυνα είναι η καλύτερη επίθεση».
Στο βιβλίο αυτό επιχειρείται η διεξοδική παράθεση, στα πλαίσια της ελληνικής έννομης τάξης, τόσο της κρατούσας (σε θεωρία και νομολογία) άποψης, όσο και της μειοψηφίας αυτής. Η συστηματική αναφορά στη νομολογία δεν περιορίζεται μόνο στις πρόσφατες αποφάσεις των ανωτέρων δικαστηρίων της χώρας μας, αλλά -στοχεύοντας σε μια σφαιρική εικόνα του εξεταζόμενου θέματος - επεκτείνεται και σε προγενέστερες αποφάσεις, όπως και σε αποφάσεις κατωτέρων δικαστηρίων.
Τέλος, από ένα πρακτικό έργο δεν θα μπορούσε να λείψει και η παράθεση υποδειγμάτων δικογράφων για κάθε είδος ευθύνης, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η εικόνα του νομικού για το υπό κρίση θέμα και τη διαδικασία που ακολουθείται.
Τίτλος βιβλίου:Ευθύνη από διακινδύνευση
Υπότιτλος βιβλίου:Οι λόγοι περιορισμού και απαλλαγής από την ευθύνη
Εκδότης:Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Δημοπούλου, Ζαφειρία Γ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603017134
Στοιχεία έκδοσης: 2003
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Δίκαιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες