Βάσεις δεδομένων και παρουσιάσεις

Με την πιστοποίηση της ΕΠΥ και της ECDL Ελλάς
Εκδότης:
Μεταίχμιο
Έτος:
2004
ISBN:
9789603757740
Σελίδες:
182
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Βάσεις δεδομένων και παρουσιάσεις
Τιμή εκδότη:€14,20
Η τιμή μας: €12,78
στο καλάθι
Βάσεις δεδομένων και παρουσιάσεις
To βιβλίο "Βάσεις δεδομένων και παρουσιάσεις" αποτελεί τη συνέχεια του βιβλίου "Εισαγωγή στην πληροφορική και τη χρήση υπολογιστή" και συμπληρώνει τις βασικές δεξιότητες στις τεχνολογίες της πληροφορίας και των επικοινωνιών με την ταχύρρυθμη εκμάθηση των βάσεων δεδομένων και της δημιουργίας παρουσιάσεων. Με την ολοκλήρωση της μελέτης των δύο αυτών βιβλίων ο εκπαιδευόμενος θα έχει αποκτήσει όλες τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες και θα μπορεί να πιστοποιήσει τις γνώσεις του στη διαχείριση πληροφοριών και την επικοινωνία μέσω υπολογιστή.
Το βιβλίο αυτό είναι καρπός της διδακτικής και συγγραφικής εμπειρίας των καθηγητών Πληροφορικής Σπύρου Παπαδάκη και Νίκου Χατζηπέρη, οι οποίοι είναι και συγγραφείς του εκπαιδευτικού πακέτου του ΥΠΕΠΘ για την ευρεία επιμόρφωση των 76.000 εκπαιδευτικών στις Βασικές Δεξιότητες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας.
Περιλαμβάνει σύντομη και περιεκτική θεωρία, η οποία βοηθά στην απόκτηση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων για τις βάσεις δεδομένων, τα συστήματα διαχείρισης βάσεων δεδομένων, τη δημιουργία και διαχείριση εφαρμογών βάσεων δεδομένων με την MS-Access, τη δημιουργία και εκτύπωση διαφανειών και τις ηλεκτρονικές πολυμεσικές παρουσιάσεις με το MS-PowerPoint. Για την οικοδόμηση και εφαρμογή των γνώσεων αυτών παρατίθενται κατάλληλα επιλεγμένα παραδείγματα. Τέλος, οι πολλές και διάφορων επιπέδων ασκήσεις δίνουν την ευκαιρία σε αρχάριους αλλά και σε προχωρημένους χρήστες να εξασκηθούν περισσότερο και να συμπληρώσουν τις γνώσεις τους. Η ύλη του βιβλίου καλύπτει τις αντίστοιχες ενότητες της εξεταστέας ύλης (Syllabus 4) του ECDL και έχει πιστοποιηθεί από την ΕΠΥ και την ECDL Ελλάς.
Το βιβλίο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαθήματα εισαγωγής στην Πληροφορική και τις νέες τεχνολογίες για τις βάσεις δεδομένων και τις παρουσιάσεις, σε σεμινάρια επιμόρφωσης ενηλίκων για βασικές δεξιότητες στις Τ.Π.Ε., αλλά και για αυτοεπιμόρφωση.
Τίτλος βιβλίου:Βάσεις δεδομένων και παρουσιάσεις
Υπότιτλος βιβλίου:Με την πιστοποίηση της ΕΠΥ και της ECDL Ελλάς
Εκδότης:Μεταίχμιο
Συντελεστές βιβλίου:Παπαδάκης, Σπύρος (Συγγραφέας)
Χατζηπέρης, Νίκος (Συγγραφέας)
Γεωργακάκος, Στέλιος (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789603757740
Σειρά εκδότη:Πληροφορική για Ενηλίκους
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2004
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες