Άρωμα μαστίχας

Εκδότης:
Άγκυρα
Έτος:
2009
ISBN:
9789604227747
Σελίδες:
216
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Άρωμα μαστίχας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Άρωμα μαστίχας
Γιατί η Μυρτώ και η Κλειώ επιμένουν τόσο να περάσουν το καλοκαίρι στη Χίο, πονοκεφαλιάζοντας τη μητέρα τους, την κυρία Ερμίνα; Θέλουν μονάχα να εκπληρώσουν το τάμα τους; Ή μήπως υπάρχει και κάποιος άλλος λόγος, που κανείς δεν μπορεί να τον μαντέψει;

Οι διακοπές στο νησί της μαστίχας κρύβουν πολλές εκπλήξεις για τα κορίτσια. Το μυστηριώδες άσπρο σπίτι απέναντι από το δικό τους και ο ερχομός της οικογένειας με τα πολλά παιδιά περιπλέκουν ευχάριστα τα πράγματα. Μέσα από τη συναναστροφή των δυο οικογενειών, τις εκδρομές, τα μικρά καθημερινά περιστατικά, η Μυρτώ και η Κλειώ, ο Άγγελος, ο Αλέξανδρος, η Δεσποινούλα και η Ελένη ανακαλύπτουν τη σημασία των ανθρώπινων σχέσεων και παράλληλα, την ομορφιά και την ιστορία του νησιού. Μια ιστορία που όχι μόνο δεν έχει θαφτεί για πάντα σε παλιά σκονισμένα βιβλία, αλλά ζωντανεύει στο κάθε βήμα, βάζοντας τα δικά της αινίγματα και δίνοντας τις δικές της λύσεις.
Κι όλα αυτά, πλημμυρισμένα από το άρωμα της μαστίχας που σφραγίζει τις αναμνήσεις και τις πρωτόγνωρες εμπειρίες, ενώνοντας νοσταλγικά το χτες με το σήμερα και γεμίζοντας την ψυχή με ελπίδα για το αύριο.
Τίτλος βιβλίου:Άρωμα μαστίχας
Εκδότης:Άγκυρα
Συντελεστές βιβλίου:Χωρεάνθη, Ελένη (Συγγραφέας)
Καραντινού, Εύα (Εικονογράφος)
ISBN:9789604227747
Σειρά εκδότη:Σπείρα
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2009, 1η έκδοση
Ηλικίες:12+
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες