Δυναμικό δίκτυο πωλητών

Πώς θα δημιουργήσετε και θα διευθύνετε ένα δυναμικό δίκτυο πωλητών
Εκδότης:
Εντός
Έτος:
2002
ISBN:
960892912Χ
Σελίδες:
225
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Δυναμικό δίκτυο πωλητών
Τιμή εκδότη:€26,00
Η τιμή μας: €23,40
στο καλάθι
Δυναμικό δίκτυο πωλητών
Ένα μοναδικό ευαγγέλιο για τα Διευθυντικά Στελέχη, τους Μanagers και τους Πωλητές παρέχει ο Χάρης Τσιμπόγος στο χώρο της αγοράς. Ο κορυφαίος σε θέματα εκπαίδευσης στελεχών οικονομολόγος παρουσιάζει στο βιβλίο του "Δυναμικό Δίκτυο Πωλητών" όλες εκείνες τις μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε και να διευθύνετε μία επιχείρηση με ένα δίκτυο πωλήσεων που θα σας προσφέρει:
Εξασφαλισμένο κέρδος - Ευελιξία κινήσεων - Χαμηλό κόστος!

Το βιβλίο διακρίνεται σε τρία μέρη:
- Πρώτο μέρος: Όλες οι απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές που χρειάζεται να διαθέτουν οι managers πωλήσεων, προκειμένου να χτίσουν σωστά ένα δίκτυο πωλητών. Το μέρος αυτό θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμο στους υπευθύνους πωλήσεων και υπευθύνους marketing προϊόντων και υπηρεσιών που δεν διαθέτουν δίκτυο πωλητών.
- Δεύτερο μέρος: Όλες εκείνες οι ουσιαστικές ενέργειες που είναι απαραίτητες για να επιτελέσουν το στόχο τους: Τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΩΛΗΤΩΝ (στρατολόγηση, επιλογή-συνέντευξη, εκπαίδευση, έλεγχος-επίβλεψη, υποκίνηση πωλητών).
- Τρίτο μέρος: Στοιχεία που δημοσιεύονται για πρώτη φορά και βοηθούν τους υπεύθυνους πωλήσεων και managers να εμβαθύνουν στο θέμα των πωλήσεων και του marketing. Μέσα από τεστ απόδοσης και προόδου, πίνακες και ερωτηματολόγια, μπορούν να ελέγξουν τις επιδόσεις και τις ικανότητές τους, αλλά και να βοηθηθούν άμεσα, πρακτικά και αποτελεσματικά για την καλύτερη λειτουργία του δικτύου πωλήσεων.

Με γλώσσα απλή, χωρίς δυσνόητους τεχνικούς όρους, με τη χρησιμοποίηση πινάκων, σχεδιαγραμμάτων και σκίτσων, ο Χ. Τσιμπόγος παρουσιάζει κάθε λεπτομέρεια για το πώς θα επιτύχετε τους τρεις βασικούς παράγοντες της επιτυχίας:
- Την επιλογή του Διευθυντή ή του Υπευθύνου Πωλήσεων
- Τη σχέση με τους Μanagers και την αξιοποίησή τους
- Την επιλογή, την εκπαίδευση και την υποκίνηση των Πωλητών
Τίτλος βιβλίου:Δυναμικό δίκτυο πωλητών
Υπότιτλος βιβλίου:Πώς θα δημιουργήσετε και θα διευθύνετε ένα δυναμικό δίκτυο πωλητών
Εκδότης:Εντός
Συντελεστές βιβλίου:Τσιμπόγος, Χάρης (Συγγραφέας)
ISBN:
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2002
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες