Οδηγός φυσικής θεραπευτικής

Ένας πλήρης, περιεκτικός και πρακτικός οδηγός για την αυτοθεραπεία εκατοντάδων ασθενειών, χωρίς φάρμακα
Εκδότης:
Διόπτρα
Έτος:
2003
ISBN:
9789603640158
Σελίδες:
652
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Οδηγός φυσικής θεραπευτικής
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Οδηγός φυσικής θεραπευτικής
Ο Οδηγός Φυσικής Θεραπευτικής αποτελεί μια πρακτική εγκυκλοπαίδεια του συστήματος της Φυσικής Αφάρμακης Θεραπευτικής, η οποία αποκλείει τα φάρμακα, όλα τα χημικά γιατρικά και γενικά κάθε τοξική ουσία.
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας περιλαμβάνει ένα σύνολο αρχών και κανόνων που έχουν σκοπό την εδραίωση της υγείας και την πρόληψη της αρρώστιας. Είναι το πλέον περιεκτικό και πρακτικό βιβλίο της Φυσικής Αφάρμακης Θεραπευτικής. Καλύπτει όλους τους τομείς, τη θεωρία αλλά και την πρακτική εφαρμογή, δίνοντας σαφείς, απλές και κατανοητές οδηγίες για όλες σχεδόν τις μορφές της αρρώστιας.
Είναι απλά γραμμένο και γίνεται κατανοητό από κάθε αναγνώστη. Μας λέει όλα όσα χρειάζονται για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, για τη φυσική φροντίδα του αρρώστου και των παιδιών. Εξετάζει όλες τις ασθένειες, οξείες και χρόνιες, και τις φυσικές θεραπευτικές αγωγές που πρέπει να εφαρμόσουμε για την αποκατάσταση μιας τέλειας και παντοτινής υγείας, χωρίς φάρμακα και εγχειρήσεις.
Μάθετε, λοιπόν, να ζείτε σωστά και να τρέφεστε σωστά, και θα εξασφαλίσετε το εισιτήριο για μια ζωή ευτυχισμένη, απαλλαγμένη από τον πόνο και την αρρώστια.
Τίτλος βιβλίου:Οδηγός φυσικής θεραπευτικής
Υπότιτλος βιβλίου:Ένας πλήρης, περιεκτικός και πρακτικός οδηγός για την αυτοθεραπεία εκατοντάδων ασθενειών, χωρίς φάρμακα
Τίτλος πρωτότυπου:Everybody's guide to nature cure
Εκδότης:Διόπτρα
Συντελεστές βιβλίου:Benjamin, Harry (Συγγραφέας)
Κυπραίος, Γ. (Μεταφραστής)
Δόλκας, Κωνσταντίνος (Μεταφραστής)
Κυπραίος, Γ. (Επιμελητής)
ISBN:9789603640158
Στοιχεία έκδοσης: 2003
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Εναλλακτικές Θεραπείες
Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες