Ένοχες απολαύσεις

Εκδότης:
Οξύ
Έτος:
2003
ISBN:
9789608068971
Σελίδες:
319
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ένοχες απολαύσεις
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ένοχες απολαύσεις
Σε ένα ζοφερό κόσμο όπου άνθρωποι και βρυκόλακες συμβιώνουν υπό το καθεστώς του νόμου, η Ανίτα Μπλέικ είναι η Εκτελέστρια, μια διαβόητη νεκρομάντις και κυνηγός βρυκολάκων. Μικρόσωμη αλλά θανατηφόρα, αδίστακτη αλλά δίκαιη, η Ανίτα είναι επιφορτισμένη με την τιμωρία εκείνων των βρυκολάκων που παραβιάζουν το νόμο.
Όταν όμως κάποιος αρχίζει να δολοφονεί αθώους βρυκόλακες, η Εκτελέστρια αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τα εγκλήματα χωρίς να συνειδητοποιεί που μπλέκει. Η έρευνά της θα τη φέρει στα βάθη του υποκόσμου των απέθαντων νεκρών, εκεί όπου πανίσχυροι βρυκόλακες κινούν τα νήματα της ζωής και του θανάτου, και οι σκοτεινές τέχνες είναι απαραίτητες για την επιβίωση.
Οι Ένοχες Απολαύσεις συνδυάζουν αποτελεσματικά το αφηγηματικό ύφος του σκληρού νουάρ και το μεταφυσικό σύμπαν της λογοτεχνίας τρόμου, με μεγάλες δόσεις αγωνίας, ερωτισμου και κυνικού χιούμορ. Είναι το πρώτο βιβλίο της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς με ηρωίδα την Εκτελέστρια Ανίτα Μπλέικ και πωλήσεις εκατομμυρίων αντιτύπων σε όλο τον κόσμο.
Τίτλος βιβλίου:Ένοχες απολαύσεις
Τίτλος πρωτότυπου:Guilty pleasures
Εκδότης:Οξύ
Συντελεστές βιβλίου:Hamilton, Laurell K. (Συγγραφέας)
Ρούσσος, Νίκος, Μεταφραστής (Μεταφραστής)
Μπαρμπάκης, Γιώργος (Επιμελητής)
Μπαμπούρης, Βασίλης (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789608068971
Σειρά εκδότη:Κόλαση
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2003
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες