Ιταλία

Αξιοθέατα· εστιατόρια· μουσεία· όπερα· ιστορία· επαύλεις· κρασί· τέχνη· χάρτες· ναοί· αγορές· αρχιτεκτονική: Ο πιο παραστατικός και πλήρης οδηγός
Εκδότης:
Explorer
Έτος:
2009
ISBN:
9789606686399
Σελίδες:
720
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ιταλία
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ιταλία
Ένα κατατοπιστικός οδηγός για μια χώρα με πλούσια ιστορία που προσφέρει μεγάλη ποικιλία τοπίων και εμπειριών, από τις Άλπεις και το βιομηχανικό βορρά ως τις ηλιόλουστες ακτές και τα νησιά της Μεσογείου.

Η Βενετία και η Ρώμη, οι πλαγιές των Δολομιτών και το Μιλάνο, οι λίμνες και το Τορίνο, η Μπολόνια και η Πίζα, η Φλωρεντία και η Πομπηία, το Κάπρι και η ακτή Αμάλφι, το Πάρκο Αμπρούτσο και η Καλαβρία, η Σικελία και η Σαρδηνία είναι μερικοί από τους προορισμούς που προσφέρουν μοναδικές στιγμές στον επισκέπτη.

Ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον, μοναδικά μουσεία, κτήρια ξεχωριστής αρχιτεκτονικής, θαυμάσιοι ναοί, εξαιρετικοί χώροι τέχνης και ευκαιρίες για αγορές και αναψυχή - όλα αυτά συνθέτουν την εικόνα της σημερινής Ιταλίας.
Τίτλος βιβλίου:Ιταλία
Υπότιτλος βιβλίου:Αξιοθέατα· εστιατόρια· μουσεία· όπερα· ιστορία· επαύλεις· κρασί· τέχνη· χάρτες· ναοί· αγορές· αρχιτεκτονική: Ο πιο παραστατικός και πλήρης οδηγός
Εκδότης:Explorer
ISBN:9789606686399
Σειρά εκδότη:DK· Οδηγοί του Κόσμου
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2009
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Ταξιδιωτικοί Οδηγοί - Χάρτες > Ευρώπη
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες