Τέκτων 2

Επίσημο εγχειρίδιο αναφοράς
Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2002
ISBN:
9789602096062
Σελίδες:
643
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τέκτων 2
Τιμή εκδότη:€47,00
Η τιμή μας: €42,30
στο καλάθι
Τέκτων 2
Το βιβλίο αυτό είναι το επίσημο εγχειρίδιο Αναφοράς του Αρχιτεκτονικού και Σχεδιαστικού προγράμματος Τέκτων for Windows. Αναφέρεται σε όλα τα θέματα από την εγκατάσταση μέχρι και την εξειδίκευση, με εύκολες οδηγίες βήμα-βήμα και παραδείγματα.
Ο ολοκληρωμένος αυτός οδηγός του Τέκτωνα προχωράει πέρα από την εκμάθηση των εντολών δίνοντας στο χρήστη πρακτικές και αποτελεσματικές μεθόδους που εφαρμόζονται σε πραγματικές συνθήκες σχεδίασης.
Ο καινούργιος χρήστης θα βρει απλές οδηγίες για την οργάνωση της εργασίας τη διαχείριση των έργων και της εκτύπωσης, τις τεχνικές έλξεων και πολλαπλών παραθύρων, καθώς και τη λειτουργία των αλγορίθμων που κατασκευάζουν κλίμακες και στέγες 3-διαστάσεων.
Αλλά και ο πεπειραμένος χρήστης έχει στα χέρια του ένα συμβουλευτικό εργαλείο με υποδείξεις και τεχνάσματα χειρισμού των φωτεινών πηγών και των υλικών για ρεαλιστικότερες εικόνες, καθώς και παραδείγματα για τα πιο σύνθετα θέματα, όπως η κατασκευή οποιονδήποτε στερεών στο χώρο (Surface and solid modeling) ή η εσωτερική δομή του αρχείου.
Το εγχειρίδιο αυτό έχει γραφεί από τους κατασκευαστές του προγράμματος σε συνεργασία με πεπειραμένους χρήστες και αποτελεί απαραίτητο συμπλήρωμα του προγράμματος.
Τίτλος βιβλίου:Τέκτων 2
Υπότιτλος βιβλίου:Επίσημο εγχειρίδιο αναφοράς
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Λιβιεράτος, Σπύρος Π. (Συγγραφέας)
Χαραμιδόπουλος, Δημήτρης Κ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789602096062
Στοιχεία έκδοσης: 2002
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες