Τα ώριμα χρόνια

Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2003
ISBN:
9789606008405
Σελίδες:
355
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τα ώριμα χρόνια
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Τα ώριμα χρόνια
Ο μικρός Ρόμπερτ Σάννον των «'Αγουρων Χρόνων» είναι πλέον γιατρός, όπως ονειρευόταν. Όμως το ρόδινο μέλλον που ως παιδί φανταζόταν μέσα στον κόσμο της επιστημονικής έρευνας παραμένει στόχος μακρινός. Προσπαθώντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην επιστημονική έρευνα, αρνούμενος να συμβιβαστεί με την επαγγελματική μετριότητα, εργάζεται σκληρά για μια σημαντική επιστημονική ανακάλυψη. Βιώνει διάφορες απογοητεύσεις, έρχεται αντιμέτωπος με πολλές δυσκολίες, αντλεί όμως διαρκώς κουράγιο από το στόχο που έχει θέσει. Δεν υποκύπτει μπροστά σε καμιά ατυχία ή αντιξοότητα.
Η προσφορά στους συνανθρώπους του και ένας έρωτας που σφραγίζει τη ζωή του είναι γι' αυτόν πηγές ανεξάντλητης δύναμης. Και όταν όλα γύρω του καταρρεύσουν και το όνειρο της αναγνώρισης φαντάζει πια ανέφικτο, η αγάπη του για τη σύντροφό του, που θα γυρίσει κοντά του, θα τον βοηθήσει να ξαναβρεί το δρόμο του και να αναζητήσει ξανά την ευτυχία.
Ο μυθιστοριογράφος Άρτσιμπαλντ Τζόζεφ Κρόνιν συνδυάζει το ρεαλισμό με μια απόχρωση ρομαντισμού και κοινωνικής κριτικής. Περνώντας με δεξιοτεχνία από το δράμα στο χιούμορ και αντίστροφα, προσθέτοντας όπου θεωρεί αναγκαίο μια αδιόρατη ειρωνεία, αποτυπώνει στα έργα του όνειρα, προσδοκίες και ανθρώπινες διαψεύσεις, εμπνέοντας πάντα διάθεση αγωνιστικότητας και αισιοδοξίας.
Τίτλος βιβλίου:Τα ώριμα χρόνια
Τίτλος πρωτότυπου:Shannon's Way
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Cronin, Archibald Joseph, 1896-1981 (Συγγραφέας)
Σκουλικάρη, Σοφία (Μεταφραστής)
ISBN:9789606008405
Σειρά εκδότη:Κλασική Λογοτεχνία για Παιδιά και για Νέους
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2003
Ηλικίες:12+
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες