Παθήσεις των αγγείων

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2002
ISBN:
9789603941552
Σελίδες:
396
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Παθήσεις των αγγείων
Τιμή εκδότη:€45,00
Η τιμή μας: €42,75
στο καλάθι
Παθήσεις των αγγείων
Τα τελευταία χρόνια ο βιομηχανοποιημένος κόσμος έχει γνωρίσει μία σταθερή αύξηση των παθήσεων των αρτηριών, φλεβών και λεμφαγγείων. Η συχνότητα της αρτηριοσκληρυντικής αγγειακής νόσου έχει προσλάβει χαρακτήρα επιδημίας. Οι παθήσεις των επιπολής και εν τω βάθει φλεβών είναι ευρέως διαδεδομένες.
Κάθε κλινικός γιατρός αντιμετωπίζει καθημερινά αρτηριακές κυκλοφορικές διαταραχές των κλάδων του αορτικού τόξου, της θωρακικής και κοιλιακής αορτής των αρτηριών της πυέλου και των κάτω άκρων όπως και φλεβικές και λεμφαγγειακές παθήσεις. Σήμερα οι αγγειακές νόσοι αντιμετωπίζονται καλύτερα με συνεργασία πολλών ειδικοτήτων: οι επεμβατικοί ακτινολόγοι και οι νευρολόγοι πρέπει να είναι μέρος της ομάδας σε κάθε μεγάλο αγγειακό κέντρο.
Στις αγγειακές παθήσεις όσο σε λίγες άλλες ειδικότητες, η διάγνωση και η εκτίμηση της θεραπευτικής επιτυχίας απαιτεί ένα καλά εκπαιδευμένο κλινικό μάτι. Αυτό το βιβλίο εστιάζει στην παρουσίαση φωτογραφικού υλικού σχετικά με τις σπουδαιότερες αγγειακές παθήσεις. Το συνοδευτικό κείμενο περιορίζεται σε μία βραχεία παρουσίαση των ουσιωδών στοιχείων και λειτουργεί ως εισαγωγή σε κάθε ομάδα εικόνων που αργότερα συζητούνται λεπτομερώς. Το φωτογραφικό υλικό που παρουσιάζεται σε αυτό τον άτλαντα σε συνδυασμό με τις σύντομες και σαφείς λεζάντες ενθαρρύνει τον αναγνώστη να ξεφυλλίσει τις σελίδες του είναι αδύνατο να μελετήσει κανείς τις αγγειακές νόσους με πιο ζωντανό και διασκεδαστικό τρόπο.
Τίτλος βιβλίου:Παθήσεις των αγγείων
Τίτλος πρωτότυπου:Color Atlas of Vascular Diseases
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:κ.ά. (Συγγραφέας)
Nimura - Eckert, Keiko (Συγγραφέας)
Allenberg, Jens - Rainer (Συγγραφέας)
Diehm, Curt (Συγγραφέας)
Αρκαδόπουλος, Νικόλαος (Μεταφραστής)
Δημακάκος, Παναγιώτης Β. (Επιμελητής)
ISBN:9789603941552
Στοιχεία έκδοσης: 2002
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες