Μια μικρή απερισκεψία

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2003
ISBN:
9789604507542
Σελίδες:
507
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μια μικρή απερισκεψία
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Μια μικρή απερισκεψία
Η Άλι Κίνγκστον είναι δυστυχισμένη. Εντελώς δυστυχισμένη. Κι ούτε που ξέρει γιατί. Έχει έναν ευτυχισμένο γάμο, τρία υπέροχα παιδιά, αλλά εκείνη νιώθει χάλια. Και μια μέρα, που κάθεται σ' ένα καφέ και κλαίει τη μοίρα της πάνω από ένα φλιτζάνι καπουτσίνο, γνωρίζει τον Κρίστιαν...
Δεν φταίει εκείνη που θα την προσέξει, ούτε που θα την πείσει να βγει μαζί του ραντεβού. Στο κάτω κάτω δεν σου τυχαίνει κάθε μέρα να πέφτει στα πόδια σου ένας κούκλος δεκαπέντε χρόνια νεότερός σου!
Ο Έντ όμως, ο άντρας της, το ανακαλύπτει και τρελαίνεται. Πιστεύοντας πως μεταξύ τους τρέχει κάτι σοβαρό, τη διώχνει από το σπίτι. Και η Άλι -τι να κάνει;- πάει... στον Κρίστιαν. Κι αυτό που άρχισε σαν μια μικρή απερισκεψία μετατρέπεται στα καλά καθούμενα σε σχέση!
Φίλοι και συγγενείς κάνουν τα πάντα για να τους τα ξαναφτιάξουν. Αλλά την ίδια ώρα που η μέχρι πρότινος συντηρητική κυρία Κίνγκστον ακούει Έμινεμ και προσπαθεί να προσαρμοστεί στη μποέμικη ζωή του καλού της, ο σύζυγός της δέχεται κι εκείνος κάποιες.... ενδιαφέρουσες προτάσεις από τρυφερές υπάρξεις που θέλουν να μοιραστούν τη μοναξιά του.
Κι αν δεν βάλει το χεράκι της η μοίρα, ο Εντ και η Άλι πάνε σίγουρα για οριστική διάλυση...
Τίτλος βιβλίου:Μια μικρή απερισκεψία
Τίτλος πρωτότυπου:A minor indiscretion
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Matthews, Carole (Συγγραφέας)
Τόμπρου, Βάκυ (Μεταφραστής)
ISBN:9789604507542
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2003
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες