Γλυκιά ζωή χωρίς ζάχαρη

Εκδότης:
Διόπτρα
Έτος:
2003
ISBN:
9789603640707
Σελίδες:
201
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Γλυκιά ζωή χωρίς ζάχαρη
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Γλυκιά ζωή χωρίς ζάχαρη
Είναι καιρός να δεχθούμε την πραγματικότητα. Χιλιάδες άτομα που ακολουθούν προγράμματα με χαμηλό λίπος και υψηλούς υδατάνθρακες ξαναπαίρνουν το αρχικό τους βάρος και, συχνά, προκαλούν προβλήματα στον οργανισμό τους. Γιατί; Γιατί η ρίζα του κακού δεν είναι μόνο το λίπος, είναι και η πολλή ζάχαρη - και οι τροφές με λίγα λιπαρά είναι γεμάτες ζάχαρη.
Γραμμένο από τρεις γνωστούς γιατρούς και το γενικό διευθυντή μιας μεγάλης εταιρίας το Γλυκιά Ζωή χωρίς Ζάχαρη - Το σύστημα Sugar Busters! είναι ένα νέο επαναστατικό διαιτητικό πρόγραμμα που βασίζεται σε αποδεδειγμένες διατροφικές αρχές, και που θα σας δείξει πώς να μειώσετε τη ζάχαρη από την καθημερινή διατροφή σας.
Με το Sugar Busters! θα χάσετε βάρος που δεν θα το ξαναπάρετε πίσω, θα μάθετε για το γλυκαιμικό δείκτη των τροφών, ποιες τροφές να τρώτε και ποιες να αποφεύγετε· θα αποφεύγετε τους συνδυασμούς τροφών που προσθέτουν κιλά· θα μάθετε τους μύθους γύρω από τις θερμίδες, τη χοληστερίνη και το πάχος· θα αυξήσετε την ενέργεια σας, θα αποτρέψετε τις χρόνιες παθήσεις.
Τίτλος βιβλίου:Γλυκιά ζωή χωρίς ζάχαρη
Τίτλος πρωτότυπου:Sugar busters
Εκδότης:Διόπτρα
Συντελεστές βιβλίου:κ.ά. (Συγγραφέας)
Andrews, Sam S. (Συγγραφέας)
Bethea, Morrison C. (Συγγραφέας)
Steward, H. Leighton (Συγγραφέας)
Μπαρουξής, Γιώργος (Μεταφραστής)
ISBN:9789603640707
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2003
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Διατροφή, Διαιτητική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες