Το σπίτι της Πρόσπεκτ Στρητ

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2003
ISBN:
9789606200885
Σελίδες:
602
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το σπίτι της Πρόσπεκτ Στρητ
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το σπίτι της Πρόσπεκτ Στρητ
Όταν η Φέιθ ανακαλύπτει πως ο άντρας της έχει μια δεύτερη, κρυφή ζωή, τον εγκαταλείπει συγκλονισμένη και καταφεύγει στο πατρικό της μητέρας της, στην Πρόσπεκτ Στρητ της Τζόρτζταουν.
Το παλιό, μισοερειπωμένο πια αρχοντικό κρύβει σκοτεινά μυστικά που καθόρισαν την οικογένειά της: εκεί εξαφανίστηκε πριν χρόνια η νεογέννητη αδερφή της -μια απαγωγή που παραμένει ακόμη άλυτο αίνιγμα. Ωστόσο, ασκεί μια παράξενη γοητεία στη Φέιθ, που αποφασίζει να το ανακαινίσει.
Αρχίζοντας να το επισκευάζει, ξαναβρίσκει σιγά σιγά και τον εαυτό της -και την ίδια στιγμή μπαίνει στη ζωή της ένας καινούριος άντρας: ο γοητευτικός Πάβελ Κουίν. Ο Πάβελ, όμως, συνδέεται με την τραγική ιστορία του σπιτιού της με τρόπους που δεν τολμά να της αποκαλύψει, από φόβο μήπως τη χάσει.
Μα η Φέιθ, έχοντας ζήσει για καιρό μέσα στο ψέμα, θέλει τώρα να φέρει στο φως όλα τα μυστικά του χτες, με οποιοδήποτε κόστος. Γιατί μόνο η αλήθεια μπορεί να τη λυτρώσει από το παρελθόν και να δώσει στην ίδια και σ' αυτούς που αγαπά μια ευκαιρία στην πραγματική ευτυχία...
Τίτλος βιβλίου:Το σπίτι της Πρόσπεκτ Στρητ
Τίτλος πρωτότυπου:Prospect street
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Richards, Emilie (Συγγραφέας)
Παπαμιχαήλ - Λαϊνά Κλαίρη (Μεταφραστής)
ISBN:9789606200885
Σειρά εκδότη:Mira
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2003
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες