Κραυγή από την κόλαση

Εκδότης:
Οξύ
Έτος:
2003
ISBN:
9789608324428
Σελίδες:
268
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κραυγή από την κόλαση
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Κραυγή από την κόλαση
Η Μπάρμπαρα Γουό είναι μια πολύ επιτυχημένη ατζέντης λογοτεχνικών έργων στο Λονδίνο. Η ζωή της κυλάει ήρεμα, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Ένα τηλεφώνημα όμως είναι αρκετό για να ξυπνήσει τον εφιάλτη της. Η φωνή στην άλλη άκρη της γραμμής ισχυρίζεται πως είναι η κόρη της, η οποία χάθηκε μυστηριωδώς κι αργότερα βρέθηκε πυροβολημένη εξ επαφής στο κεφάλι και φρικτά παραμορφωμένη. Η αγωνία αρχίζει να κατατρώει σιγά σιγά την ψυχική της ισορροπία. Οι αναμνήσεις γυρίζουν ξανά να τη στοιχειώσουν καθώς αρχίζει μια απελπισμένη αναζήτηση για τη χαμένη της κόρη.
Ποιος μπορεί να βοηθήσει την ίδια την Μπάρμπαρα, όταν η αναζήτησή της για την Άντζελα την οδηγεί στον απάνθρωπο κόσμο εκείνων που έχουν απαρνηθεί το όνομα τους; Σε ένα κόσμο γεμάτο φρικτά βασανιστήρια, κλειδωμένες πόρτες, ανατριχιαστικές τελετές και κραυγές που σβήνουν στο σκοτάδι. Ένα ζοφερό κόσμο που μοιάζει να καταπίνει όλους όσους προσπαθούν να εισβάλλουν σε αυτόν παρά τη θέλησή των ανθρώπων χωρίς όνομα.
Ο Ramsey Campbell, ο πλέον πολυβραβευμένος εν ζωή συγγραφέας της λογοτεχνίας του Φανταστικού, περιγράφει με απαράμιλλη μαεστρία μια εφιαλτική κάθοδο στην κόλαση των αποκρυφιστικών λατρευτικών ομάδων. Ο συγγραφέας με αυτό το βιβλίο ήταν φιναλίστ του Παγκόσμιου Βραβείου Λογοτεχνίας του Φανταστικού.
Τίτλος βιβλίου:Κραυγή από την κόλαση
Τίτλος πρωτότυπου:The nameless
Εκδότης:Οξύ
Συντελεστές βιβλίου:Campbell, Ramsey (Συγγραφέας)
Μούστρη, Διόνα (Μεταφραστής)
Μπαμπούρης, Βασίλης (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789608324428
Σειρά εκδότη:Κόλαση
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2003
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες