Το σπαθί του Μπέντγουιρ (τ.1)

Εκδότης:
Αίολος
Έτος:
2003
ISBN:
9789605211394
Σελίδες:
323
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το σπαθί του Μπέντγουιρ
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το σπαθί του Μπέντγουιρ (τ.1)
Επί είκοσι χρόνια, η κάποτε περήφανη γη του Εριαντόρ στενάζει κάτω από τον ζυγό του μάγου-βασιλιά Γκρινσπάροου, που κατέκτησε τη χώρα με τις δαιμονικές του δυνάμεις και με λεγεώνες από τερατώδεις, μονόφθαλμους στρατιώτες. Οι νάνοι και τα νεραϊδογέννητα ξωτικά είναι σκλάβοι, οι άνθρωποι ζουν λίγο καλύτερα.
Ο Λούθιεν Μπέντγουιρ, πολεμιστής και γιος του κόμη Γκάχρις του Μπέντγουιρ, είναι πολύ νέος για να αντιληφθεί την τυραννία του Γκρινσπάροου. Ένα βράδυ όμως αποκαθιστά τη δικαιοσύνη μετά τον φόνο ενός φίλου του και γίνεται φυγάς για να σωθεί από τους φονιάδες του βασιλιά.
Ο Λούθιεν, γενναίος, μα αθώος λόγω της νεότητας και της ως τότε προστατευμένης ζωής του, συναντιέται με τον μικρόσωμο αλλά ευφυέστατο και "περπατημένο" ληστή Όλιβερ ντε Μπάροους, που γίνεται ο δάσκαλός του στην ελεύθερη κι επικίνδυνη ζωή που έχει διαλέξει να ζήσει από εδώ και εμπρός. Μαζί με τον ανεκδιήγητο ληστή και μια πανέμορφη, εξωτική κοπέλα, θ' αντιμετωπίσει Κυκλωπιανούς -μονόφθαλμους κτηνάνθρωπους- δράκους και παράξενα όντα, σε μια αλυσίδα περιπετειών που θα κρατήσουν τον αναγνώστη καθηλωμένο από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα.
Τίτλος βιβλίου:Το σπαθί του Μπέντγουιρ
Τίτλος πρωτότυπου:The sword of Bedwyr
Εκδότης:Αίολος
Συντελεστές βιβλίου:Salvatore, R. A. (Συγγραφέας)
Μπαρουξής, Γιώργος (Μεταφραστής)
ISBN:9789605211394
Σειρά εκδότη:Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2003
Τόμος:1
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες