Δουλέψτε με το AutoCAD 2004

Με αναφορά στα βοηθήματα Express Tools
Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2003
ISBN:
9789602096413
Σελίδες:
1302
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Δουλέψτε με το AutoCAD 2004
Τιμή εκδότη:€65,00
Η τιμή μας: €58,50
στο καλάθι
Δουλέψτε με το AutoCAD 2004
Με το βιβλίο αυτό στα χέρια σας, μπορείτε να αισθανθείτε τη σιγουριά που αποζητάτε από ένα βοήθημα, γιατί αποτελεί έναν πλήρη και ολοκληρωμένο οδηγό για γρήγορη, εύκολη και συστηματική εκμάθηση του AutoCAD. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία, που το σχέδιο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς του, προσφέροντάς του ποιότητα, αξιοπιστία και ταχύτητα στο αποτέλεσμα της σχεδιαστικής του εργασίας.
Το βιβλίο αυτό περιέχει:
-Δομημένη παρουσίαση των εντολών, τόσο ως προς τον τρόπο εκτέλεσής τους όσο και ως προς τη λειτουργική σκοπιμότητα που εξυπηρετεί κάθε μία από αυτές.
-Παραδείγματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του Έλληνα τεχνικού με ιδιαίτερη προσοχή στο Ελληνικό κείμενο και με τις μονάδες στο Μετρικό σύστημα.
-Βοήθεια στον αρχάριο ώστε να ξεκινήσει την εκμάθηση του AutoCAD σωστά και γρήγορα.
-Όλες τις νέες δυνατότητες, που θα βοηθήσουν τους χρήστες των προηγουμένων εκδόσεων να προσαρμοστούν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα στο νέο περιβάλλον.
-Τεχνικές που προσφέρουν στον έμπειρο χρήστη τη δυνατότητα της εύκολης και γρήγορης προσαρμογής των αναγκών της καθημερινής εργασίας σε ένα πιο αυτοματοποιημένο περιβάλλον εργασίας.
-Τα πάντα για το AutoCAD 2004, ξεκινώντας από την εγκατάσταση του προγράμματος και φτάνοντας μέχρι την 3Δ σχεδίαση και τη φωτορεαλιστική απόδοση (rendering) των σχεδιασμένων αντικειμένων.
Τίτλος βιβλίου:Δουλέψτε με το AutoCAD 2004
Υπότιτλος βιβλίου:Με αναφορά στα βοηθήματα Express Tools
Περιέχει:CD-ROM.
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Κάππος, Γιάννης Θ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789602096413
Στοιχεία έκδοσης: 2003
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες