Άσχημες... και μόνες

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Κέδρος
Έτος:
2003
ISBN:
9789600423617
Σελίδες:
222
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Άσχημες... και μόνες
Τιμή εκδότη:€12,16
Η τιμή μας: €10,94
στο καλάθι
Άσχημες... και μόνες
Ένα σύγχρονο μυθιστόρημα, έντονα ανθρωποκεντρικό, με συνεχείς ανατροπές και εκπλήξεις, που σατιρίζει με χιούμορ και περιπαικτική διάθεση τα βιώματα τριών συνομήλικων γυναικών, που προέρχονται από διαφορετικό γεωγραφικό χώρο, με διαφορετική οικονομική κατάσταση και διαφορετική κοινωνική άποψη.
Κοινό σημείο οι άντρες τους, από τους οποίους απαλλάχθηκαν, η μία νωρίς, οι άλλες δύο αργότερα, αλλά και κάποιος τρίτος που περνά σαν σκιά από τα κρεβάτια τους.
Η πρώτη, ύστερα από δύο αποτυχημένους γάμους, παρεπιδημεί σε απόμακρη βίλα στις παρυφές της πόλης, ασχολούμενη αποκλειστικά και μόνο με τον εαυτό της, παλεύοντας με το χρόνο, τον ανυπόφορο ευκατάστατο άντρα της και κάποιους εξαθλιωμένους εφήμερους εραστές.
Η δεύτερη είναι μια ανόητη κοκέτα μικροαστή η οποία λόγω χηρείας έτυχε να εξασφαλίσει ισοβίως μια καλή σύνταξη. Μένει μόνη σε ένα ρετιρέ, αναζητώντας εραστή. Μην μπορώντας να σκοτώσει την ανία της και τον ανάπηρο ερωτισμό της προσπαθεί να δολοφονήσει την ασχήμια της.
Η τρίτη ασχολείται αποκλειστικά με το νοικοκυριό του παμπάλαιου διαμερίσματος, τον σύζυγο και τη μιζέρια της. Βρίσκεται στα πρόθυρα της κλιμακτηρίου και περιμένει ολημερίς τον άντρα της να γυρίσει από τη δουλειά, για να την πληροφορήσει αν η γη εξακολουθεί να κινείται.
Η ερωτική ζωή και των τριών μπάχαλο. Παγιδεύτηκαν με το γάμο, αλλά ευελπιστούν με τη χηρεία να δουν καλύτερες μέρες...
Τίτλος βιβλίου:Άσχημες... και μόνες
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Κέδρος
Συντελεστές βιβλίου:Χατζηβασιλείου, Βασίλης (Συγγραφέας)
ISBN:9789600423617
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2003
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες