Καράβι της μαγείας (τ.1)

Εκδότης:
Anubis
Έτος:
2003
ISBN:
9789603064077
Σελίδες:
396
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Καράβι της μαγείας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Καράβι της μαγείας (τ.1)
Η Μπίνγκταουν είναι το κέντρο του εμπορίου εξωτικών αγαθών και πόλη μιας ευγενούς τάξης Εμπόρων, οι οποίοι φημίζονται για τα ζωντανά καράβια τους, σπάνια σκαριά σμιλεμένα από ξύλο που ωριμάζει με μαγικό τρόπο, φτάνοντας μέχρι το σημείο να αποκτήσουν ψυχή.
Η κοινωνική και οικονομική επιβίωση των Βέστριτ, μίας από τις παλαιότερες οικογένειες της Μπίνγκταουν, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το ζωντανό καράβι Βιβάσια. Για την Άλθεα Βέστριτ, το καράβι αποτελεί τη δικαιωματική κληρονομιά της, που της στέρησαν άδικα, μια κληρονομιά που είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει με κάθε τρόπο. Για το νεαρό ανιψιό της Άλθεα, τον Γουίντροου, που τον απέσπασαν βίαια από τις ιερατικές σπουδές του και τον ανάγκασαν να υπηρετήσει το καράβι, η Βιβάσια δεν αποτελεί παρά μια πλωτή φυλακή.
Αλλά ίσως τελικά η μοίρα της οικογένειας των Βέστριτ -και του καραβιού- να βρίσκεται στα χέρια ενός ξένου. Ο αδίστακτος πειρατής Κένιτ αναζητά τρόπους να γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος των Νήσων των Πειρατών... και το πρώτο βήμα στο σχέδιό του είναι να κυριεύσει ένα ζωντανό καράβι, που θα υπακούει πιστά στη θέλησή του...
Τίτλος βιβλίου:Καράβι της μαγείας
Τίτλος πρωτότυπου:Ship of magic (The liveship traders, book one)
Εκδότης:Anubis
Συντελεστές βιβλίου:Hobb, Robin (Συγγραφέας)
Παϊδούση, Ειρήνη (Μεταφραστής)
ISBN:9789603064077
Σειρά εκδότη:Οι Έμποροι των Θαλασσών
Στοιχεία έκδοσης: 2003
Τόμος:1
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες