Γίνε ο καλύτερος προϊστάμενος

Οι χρυσοί κανόνες για να βρείτε και να διατηρήσετε τους ικανότερους συνεργάτες
Εκδότης:
Κριτική
Έτος:
2003
ISBN:
9789602183106
Σελίδες:
161
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Γίνε ο καλύτερος προϊστάμενος
Τιμή εκδότη:€14,07
Η τιμή μας: €12,66
στο καλάθι
Γίνε ο καλύτερος προϊστάμενος
Μήπως είχατε ποτέ την τύχη να δουλέψετε με έναν καλό προϊστάμενο; Όλοι οι εργαζόμενοι θα έπρεπε στη διάρκεια της καριέρας τους να έχoυν συναντήσει, έστω και μια φορά, έναν υποδειγματικό προϊστάμενο. Αλλά δεν είναι όλοι τυχεροί. Αν είστε εσείς ο ίδιος προϊστάμενος, ή ελπίζετε να γίνετε, ή έχετε την ατυχία να δουλεύετε με έναν όχι και τόσο «τέλειο» προϊστάμενο, τότε το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι το πιο κατάλληλο για να φέρει μεγάλες αλλαγές στην καριέρα... και στη ζωή σας.
Μερικοί προϊστάμενοι έχουν μάθει την τεχνική τού να διοικούν με πυγμή, ενώ άλλοι διαθέτουν έμφυτα ηγετικά προσόντα. Σκόπιμα ή μη, ο καλός προϊστάμενος διαμορφώνει την εργασιακή κουλτούρα της εταιρείας. Και επειδή, όπως είπαμε, η εταιρεία ακολουθεί το παράδειγμα του αφεντικού της, όσο αυτός σημειώνει επιτυχίες μπορεί και η εταιρεία να προσδοκά υψηλότερες αποδόσεις.
Στις μέρες μας, δεν είναι εύκολη υπόθεση για έναν μάνατζερ να είναι καλός προϊστάμενος. Αν λοιπόν χρειάζεστε καινοτομικές και χρήσιμες συμβουλές για το πώς να χειριστείτε δύσκολες καταστάσεις -πώς να απολύσετε έναν υπάλληλο, πώς να διαχειριστείτε μια ομάδα με χαμηλό ηθικό- οι ιστορίες, οι παρατηρήσεις και οι συμβουλές που θα βρείτε σ’ αυτό το πολύτιμο βιβλίο θα σας βοηθήσουν. Και αν χρειάζεστε απλώς συμβουλές για το πώς θα φανείτε αντάξιος της φήμης του προϊστάμενου-θρύλου που διαδεχτήκατε, ή πώς θα μοιάσετε στον καλό προϊστάμενο που σας βοήθησε στην καριέρα σας, ο Jeffrey Fox θα σταθεί στο ύψος των προσδοκιών σας. Στις εκδόσεις Κριτική κυκλοφορούν και τα μπεστ σέλερ του ίδιου συγγραφέα CEO: Πώς να φτάσετε στην κορυφή της επιχείρησης και Γίνε βροχοποιός.

Τίτλος βιβλίου:Γίνε ο καλύτερος προϊστάμενος
Υπότιτλος βιβλίου:Οι χρυσοί κανόνες για να βρείτε και να διατηρήσετε τους ικανότερους συνεργάτες
Τίτλος πρωτότυπου:How to Become a Great Boss
Εκδότης:Κριτική
Συντελεστές βιβλίου:Fox, Jeffrey J. (Συγγραφέας)
Σπηλιώτη, Χριστίνα (Μεταφραστής)
ISBN:9789602183106
Σειρά εκδότη:Business / Management
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2003
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες