Ο Μάγος

Η μαθητεία
Εκδότης:
Η Άγνωστη Καντάθ
Έτος:
2002
ISBN:
9789608112025
Σελίδες:
319
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο Μάγος
Τιμή εκδότη:€18,26
Η τιμή μας: €16,43
Ο Μάγος
Για να γιορτάσει τη δέκατη επέτειο από την πρώτη έκδοση του κλασικού πια μυθιστορήματος fantasy "Ο Μάγος", ο συγγραφέας του, Raymond E. Feist, ετοίμασε μια νέα, αναθεωρημένη έκδοση για να ενσωματώσει παραπάνω από 15000 λέξεις που είχαν παραλειφθεί από το κείμενο των προηγούμενων εκδόσεων. Έτσι, όπως λέει ο ίδιος, "πρόκειται ουσιαστικά για το βιβλίο που θα είχα γράψει αν είχα την εμπειρία και τις ικανότητες που έχω σήμερα".
Στην Κραϋντή, ένα συνοριακό φυλάκιο στο ήρεμο Βασίλειο των Νήσων, ένα ορφανό αγόρι, ο Παγκ, μαθητεύει κοντά σ' ένα Δάσκαλο Μάγο - και οι μοίρες δυο κόσμων αλλάζουν για πάντα. Ξαφνικά η ειρήνη του Βασιλείου καταστρέφεται καθώς μυστηριώδεις ξένοι εισβολείς αλωνίζουν τη χώρα.
Ο Παγκ παρασύρεται κι αυτός από τα γεγονότα και συμμετέχει στις συγκρούσεις, αλλά τόσο γι' αυτόν όσο και για τον πολεμιστή φίλο του, τον Τόμας, έχει μόλις αρχίσει μια οδύσσεια στο άγνωστο. Τα δύο αγόρια ανδρώνονται μέσα σε αντίξοες συνθήκες πολεμώντας τους ξένους στο πλευρό Νάνων και Ξωτικών, ενώ διάφορες άλλες φυλές και περίεργα όντα μπλέκονται επίσης στην ιστορία.
Ο Feist ξεχωρίζει για τη λαμπρή του επινοητικότητα, το άπλωμα της δράσης και την ποικιλία στην αφήγηση, την πληρότητα των χαρακτήρων και τις εξαιρετικά εντυπωσιακές σκηνές μάχης.
Τίτλος βιβλίου:Ο Μάγος
Υπότιτλος βιβλίου:Η μαθητεία
Τίτλος πρωτότυπου:Magician, Book 1: Apprentice
Εκδότης:Η Άγνωστη Καντάθ
Συντελεστές βιβλίου:Feist, Raymond E. (Συγγραφέας)
Παντελίδου, Κατερίνα (Μεταφραστής)
Μπουτσίδης, Χρήστος (Επιμελητής)
ISBN:9789608112025
Σειρά εκδότη:Riftwar Saga
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2002
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες