Τουριστικό μάρκετινγκ

Εκδότης:
Σταμούλη Α.Ε.
Έτος:
2021
ISBN:
9789606180361
Σελίδες:
414
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τουριστικό μάρκετινγκ
Τιμή εκδότη:€27,90
Η τιμή μας: €25,11
Τουριστικό μάρκετινγκ
«Ο καταναλωτής είναι βασιλιάς. Οι επιθυµίες του είναι νόµοι και οι παραξενιές του πλουτίζουν ή καταστρέφουν τους εµπόρους και τους παραγωγούς. Όποιος κερδίσει την εµπιστοσύνη του κυριαρχεί και όποιος τη χάνει χάνεται». Τάδε έφη Charles Parlin, ο πατέρας της έρευνας µάρκετινγκ, πριν έναν αιώνα περίπου. Λόγια που αναµφίβολα συνοψίζουν τη φιλοσοφία του µάρκετινγκ ακόµη και σήµερα που ζούµε σ' έναν κόσµο υπηρεσιών που βιώνει επαναστατικές αλλαγές.

Στην Ελλάδα, σ' αυτόν τον κόσµο υπηρεσιών, ο τουρισµός αποτελεί πρωταγωνιστή, αλλά και αιµοδότη του ΑΕΠ της χώρας. Μόνο που σήµερα ο ελληνικός τουρισµός έχει ανάγκη από την επιστήµη του µάρκετινγκ περισσότερο από ποτέ. Σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον είναι πασιφανές ότι λογικές του παρελθόντος δεν έχουν πια καµία θέση. Η Ελλάδα των «rooms to let» πρέπει οπωσδήποτε να γυρίσει σελίδα και να προσαρµοστεί στα νέα δεδοµένα, προκειµένου να παραµείνει ανταγωνιστική.

Στην αγορά, υπάρχουν τριών ειδών επιχειρήσεις: αυτές που καινοτοµούν, αυτές που ακολουθούν και αυτές που αναρωτιούνται τι έγινε. Όσοι επιλέξουν να ανήκουν στην πρώτη οµάδα, τότε έχουν ένα σοβαρό λόγο να διαβάσουν αυτό το βιβλίο. Πρόκειται για ένα πρακτικό εργαλείο εφαρµογής του µάρκετινγκ στον χώρο του τουρισµού και της φιλοξενίας από τον Γ. Πρωτοπαπαδάκη, συγγραφέα των bestsellers «Γνωστά Ονόµατα, Άγνωστες Ιστορίες 1,2,3», που έχει µελετήσει σε βάθος τα µυστικά επιτυχίας και τις πρακτικές µάρκετινγκ µερικών εκατοντάδων ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων.
Τίτλος βιβλίου:Τουριστικό μάρκετινγκ
Εκδότης:Σταμούλη Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Πρωτοπαπαδάκης, Ιωάννης Ν. (Συγγραφέας)
ISBN:9789606180361
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2021, 4η έκδοση
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Εμπόριο, Μεταφορές, Επικοινωνία, Ναυτιλία, Τουρισμός
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες