Το κυνήγι του κόκκινου δράκου (τ.2)

Εκδότης:
Ψυχογιός
Έτος:
2009
ISBN:
9789604536337
Σελίδες:
436
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το κυνήγι του κόκκινου δράκου
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το κυνήγι του κόκκινου δράκου (τ.2)
"Υπήρχε ένας παλιός μύθος στο Αρχιπέλαγος· θρύλος στην πραγματικότητα... Θυμάμαι πως μιλούσε για κάποια Σταυροφορία, όμως αυτά τα γεγονότα συνέβησαν πριν από εφτακόσια χρόνια. Πάντοτε πιστεύαμε πως ήταν ένας απλός μύθος..."

Έχουν περάσει εννιά χρόνια από τότε που ο Τζον, ο Τζακ και ο Τσαρλς κλήθηκαν, ως διαχειριστές της Ιμαγκινάριουμ Γκεογκράφικα, να πολεμήσουν τον Βασιλιά Χειμώνα. Τώρα έχουν κληθεί για άλλη μια φορά να λύσουν ένα μυστήριο: Κάποιος αρπάζει τα παιδιά του Αρχιπελάγους και η μόνη ένδειξη που έχουν είναι το μυστηριώδες μήνυμα "Η Σταυροφορία έχει αρχίσει" που τους φέρνει ένα παράξενο κορίτσι με ψεύτικα φτερά. Ο μόνος τρόπος για να σώσουν τον κόσμο από μια συνωμοσία αιώνων είναι να αναζητήσουν το τελευταίο δρακοκάραβο, τον Κόκκινο Δράκο, σ' ένα θεαματικό ταξίδι που καταλήγει στον Κάτω Κόσμο των Τιτάνων.

Σ' αυτό το ταξίδι τους θα ανακαλύψουν πως τα μεγάλα γεγονότα από μόνα τους δε φτιάχνουν τους ήρωες και πως το να μεγαλώνεις είναι σίγουρα αναπόφευκτο, όχι όμως και το να γερνάς!
Τίτλος βιβλίου:Το κυνήγι του κόκκινου δράκου
Τίτλος πρωτότυπου:The Chronicles of the Imaginarium Geographica 2
Εκδότης:Ψυχογιός
Συντελεστές βιβλίου:Owen, James A. (Συγγραφέας)
Δεληγιάννη Αναστασία (Μεταφραστής)
ISBN:9789604536337
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2009
Τόμος:2
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες