Το μικρό φτερό

Εκδότης:
Κέδρος
Έτος:
2003
ISBN:
9789600424287
Σελίδες:
254
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το μικρό φτερό
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το μικρό φτερό
Ο κόσμος, κάποιες φορές, γεννά τρυφερούς παραμυθάδες. Ανθρώπους με ζεστή φωνή και γλυκιά παρουσία, που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι η ζωή μας μπορεί να γίνει πιο όμορφη, αν τη ζήσουμε έτσι όπως ονειρεύομαστε· που καθησυχάζουν τους φόβους μας γιατί ξέρουν ότι, πίσω από την γκρίνια και τη μιζέρια, έχουμε κρύψει έναν καλύτερο εαυτό που ψάχνει αφορμή να βγει στην επιφάνεια· που μας συντροφεύουν στις πιο κρυφές μας επιθυμίες, γιατί γνωρίζουν ότι το θαύμα έρχεται μόνο όταν ξέρεις να το περιμένεις.
Αυτά είναι παραμύθια για μικρά παιδιά;
Τι βαρετοί που έχουμε γίνει! Μια γνωριμία με το Μικρό Φτερό θα σας πείσει...
Το Μικρό Φτερό ΜακΆμπονι, μοναχοπαίδι της Γκρίζας Αρκούδας ΜακΆμποτ και του Αγριολούλουδου ΜακΆμπονι, μιας παράξενης φυλής Ινδιανο-Σκοτσέζων, ζούσε ευτυχισμένο στην πόλη Λόνλιβιλ με τους δικούς του και το γάτο του, τον Τίγρη. Όταν μια έκρηξη καταστρέφει την πόλη του, το Μικρό Φτερό, ως μοναδικός επιζών, θα βρεθεί στην Αμερική του σήμερα. Εκεί, ανακαλύπτει τον ηλεκτρισμό, την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τα μοντέρνα ρούχα, τα χάμπουργκερ και τη σοκολάτα.
Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι αισθάνεται λίγο περίεργα με τους ανθρώπους. Δεν καταλαβαίνει γιατί τον αντιμετωπίζουν σαν ένα μικρό μάγο που τους λύνει όλα τους τα προβλήματα.
Αυτός, απλώς απαντάει με ειλικρίνεια σε ό,τι τον ρωτάνε...
Τίτλος βιβλίου:Το μικρό φτερό
Τίτλος πρωτότυπου:Petite plume
Εκδότης:Κέδρος
Συντελεστές βιβλίου:Kroband, Eran (Συγγραφέας)
Μοσχονά Αριάδνη-Αδαμαντία (Μεταφραστής)
ISBN:9789600424287
Σειρά εκδότη:Ξένη Πεζογραφία
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2003
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες