Σκόνη κόλλησε στ' αυτιά μας

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Σύγχρονοι Ορίζοντες
Έτος:
2003
ISBN:
9789603981152
Σελίδες:
314
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Σκόνη κόλλησε στ' αυτιά μας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Σκόνη κόλλησε στ' αυτιά μας
"Ξέρεις τι με τρώει; Αν δεν είχα μπερδευτεί στα πόδια τους, τώρα θα ήταν μαζί. Ο Ιάσονας μάλλον θα γινόταν πανεπιστημιακός δάσκαλος κι εγώ θα καμάρωνα τα παιδά τους..."
Μέσα στη σιωπή που ακολούθησε, έβγαλε ξαφνικά απ' το πορτοφόλι του ένα ταλαιπωρημένο γράμμα και μου έδειξε με το δάχτυλο να διαβάσω τις τελευταίες σειρές. Έγραφε: "Όποιος δε νιώθει ένοχος δεν πρέπει να δικαιολογείται. Έτσι κι αλλιώς όλα πήρανε το δρόμο τους· πολλοί από τους συντρόφους είναι πια στο κοπάδι. Ίσως πάλι να έρθω κάποτε· να τη ρωτήσω για τις επιλογές της. Όχι πως δεν της δίνω ελαφρυντικά... Για να έρθω στα παράπονά σου, που άφησα στη μέση τη διδακτορική διατριβή μου... Με ποιο τρόπο να σ' το εξηγήσω και επιτέλους να καταλάβεις... Από κάποια στιγμή φρίκαρα· ήμουν στο παρά πέντε να μπω κι εγώ στα γρανάζια..."
Κι ενώ σηκωνόταν όρθιος, με κάρφωσε με τα μάτια λέγοντας: "Μη διαμαρτύρεσαι και μην κοκκινίζεις. Η φιλενάδα σου αποδείχτηκε μόνο λόγια..."
Άγιοι της απλής ζωής, τυχοδιώκτες και επαναστάτες, με επιθυμίες, συναισθήματα, φιλίες και έρωτες που δεν άντεξαν στη δοκιμασία του χρόνου, εσωτερικές συγκρούσεις, σκοτεινές διαδρομές, βουβές ή φωναχτές εξεγέρσεις, σ' ένα μυθιστόρημα που επανακυκλοφορεί ξαναγραμμένο και κολλάει ακόμα πάνω μας.
Τίτλος βιβλίου:Σκόνη κόλλησε στ' αυτιά μας
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Σύγχρονοι Ορίζοντες
Συντελεστές βιβλίου:Βογιατζόγλου, Στέλλα (Συγγραφέας)
ISBN:9789603981152
Σειρά εκδότη:Έλληνες Συγγραφείς
Στοιχεία έκδοσης: 2003
Σημείωση:Επανέκδοση: "Νέα Σύνορα", 1983.
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες