Κοστολόγηση προτύπων με το πρόγραμμα Eurocost

Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2003
ISBN:
9789602097038
Σελίδες:
206
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κοστολόγηση προτύπων με το πρόγραμμα Eurocost
Τιμή εκδότη:€50,00
Η τιμή μας: €45,00
στο καλάθι
Κοστολόγηση προτύπων με το πρόγραμμα Eurocost
Στο βιβλίο περιέχοvrαι όλες οι βασικές θεωρητικές έννοιες που απαιτούνται για την εργασία της Κοστολόγησης, οι οποίες έχουν καθοριστεί τόσο από τη νομοθεσία όσο και από την υπάρχουσα δεοvτολογία τη σχετική με το αvτικείμενο. Περιγράφοvrαι διεξοδικά οι μέθοδοι και τα συστήματα κοστολόγησης (μέθοδος Πρότυπου Κόστους, μέθοδος Λογιστικού Κόστους), με διαδοχικές και προοδευτικές περιόδους κοστολόγησης. Παρουσιάζεται η υπάρχουσα νομοθεσία η σχετική με τη λειτουργία των αποθηκών, τις τεχνικές προδιαγραφές των προϊόvτων, τις αναλώσεις πρώτων και βοηθητικών υλών, και τις αποκλίσεις των αναλώσεων των αποθηκών από τις αναλώσεις των παραγομένων προϊόvτων βάσει των τεχνικών προδιαγραφών των προϊόvτων και των εγγραφών της Αναλυτικής Λογιστικής. Επίσης, παρατίθεται η σχετική με την κοστολόγηση ορολογία και περιγράφοvrαι με ακρίβεια όλες οι αvrίστοιχες οικονομικές έννοιες.

Το βιβλίο αυτό έχει ως αvτικειμενικό σκοπό να συνδέσει την οικονομική θεωρία και τη σχετική νομοθεσία, με τη χρήση του προγράμματος Eurocost, το οποίο αποτελεί το εργαλείο υλοποίησης της θεωρίας και της νομοθεσίας στην πράξη. Περιγράφει λεπτομερώς το πρόγραμμα Eurocost και τις μεθόδους κοστολόγησης. Για κάθε μέθοδο περιγράφεται ο προσδιορισμός του κόστους των παραγομένων προϊόvτων, ο προσδιορισμός του κόστους των πωληθέvrων προϊόvτων, και ο προσδιορισμός των αποτελεσμάτων και των αποκλίσεων από τα πρότυπα μεγέθη.

Το πρόγραμμα Eurocost καλύπτει όλες τις βιομηχανικές, βιοτεχνικές και εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών. 'Εχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τόσο την μέθοδο του Πρότυπου Κόστους όσο και τη μέθοδο του Λογιστικού Κόστους. Λειτουργεί είτε με διαδοχικές είτε με προοδευτικές κοστολογικές περιόδους, ενώ καλύπτει πλήρως και την κοστολόγηση των προϊόvτων της υποσυσκευασίας με τη δημιουργία και ενημέρωση ενδιάμεσων λογαριασμών αναλώσεων.
Τίτλος βιβλίου:Κοστολόγηση προτύπων με το πρόγραμμα Eurocost
Περιέχει:CD-ROM.
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Μητσοτάκης, Εμμανουήλ (Συγγραφέας)
ISBN:9789602097038
Στοιχεία έκδοσης: 2003
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες