Το βιβλίο αποθήκης

Σύμφωνα με το Ν. 3052/2002: Οργάνωση, λογιστικός χειρισμός, υποκαταστήματα, τεχνικές εταιρίες, νομοθεσία, νομολογία, αποφάσεις Ε.Σ.Υ.Λ., υποδείγματα
Εκδότης:
Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.
Έτος:
2004
ISBN:
9789603017479
Σελίδες:
525
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το βιβλίο αποθήκης
Τιμή εκδότη:€44,00
Η τιμή μας: €41,80
Το βιβλίο αποθήκης
Η σωστή τήρηση του βιβλίου αποθήκης είναι απαραίτητη για την καλή πορεία μιας επιχείρησης, τόσο για λόγους εσωτερικής πληροφόρησης και εσωτερικού ελέγχου, όσο και για λόγους φορολογικού ελέγχου.
Το παρόν έργο έχει σαν στόχο την αναλυτική παρουσίαση όλων των ζητημάτων που αφορούν στο βιβλίο αποθήκης και την επίλυση των δυσχερειών που προκύπτουν κατά την τήρησή του.
Έτσι αναλύει ζητήματα που αφορούν στην οργάνωση των αποθηκών, τον λογιστικό χειρισμό και τα παραστατικά που είναι απαραίτητα για τη σωστή τήρηση βιβλίου αποθήκης, την τήρηση αυτού από τα υποκαταστήματα και τις τεχνικές εταιρίες και πλήθος άλλα χρήσιμα θέματα (αντιμετώπιση πλεονασμάτων, ελλειμμάτων, καταστροφών κ.λ.π.).
Ακόμη παρουσιάζει, επεξηγεί και αναλύει όλες τις νομοθετικές ρυθμίσεις και εξελίξεις που σημειώθηκαν στον τομέα της τήρησης του βιβλίου αποθήκης, ενώ παράλληλα πλαισιώνεται με χρήσιμα υποδείγματα καθώς και με πλούσια νομολογία των διοικητικών δικαστηρίων, με αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου Λογιστικής καθώς και με εγκυκλίους και αποφάσεις του Υπουργείου Οικονομικών, με συνέπεια να προσεγγίζει από όλες τις πλευρές το αντικείμενό του. Το όλο έργο συμπληρώνεται με αναλυτικό αλφαβητικό ευρετήριο των περιλαμβανομένων θεμάτων και όρων, ώστε να διευκολύνεται ο αναγνώστης στην ανεύρεση του ζητούμενου θέματος.
Απευθύνεται τόσο στους φοροτεχνικούς και φορολόγους, όσο και στα στελέχη των επιχειρήσεων και καταβλήθηκε προσπάθεια, ώστε η παρουσίασή του να είναι απλή και κατανοητή, για να διαβάζεται από όλους, ασχέτως επιπέδου λογιστικών γνώσεων ή εμπειρίας.
Τίτλος βιβλίου:Το βιβλίο αποθήκης
Υπότιτλος βιβλίου:Σύμφωνα με το Ν. 3052/2002: Οργάνωση, λογιστικός χειρισμός, υποκαταστήματα, τεχνικές εταιρίες, νομοθεσία, νομολογία, αποφάσεις Ε.Σ.Υ.Λ., υποδείγματα
Εκδότης:Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Κεχράς, Ιωάννης Δ. (Συγγραφέας)
Μαυροκορδάτος, Ιωάννης Κ. (Συγγραφέας)
Παπαγιάννης, Δημήτρης (Συγγραφέας)
κ.ά. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603017479
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Δίκαιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες