Πάψε να ζεις με ψέματα

Πώς να αντιλαμβάνεσται μέσα σε 5 λεπτά ότι ο άλλος σου λέει ψέματα
Εκδότης:
Διόπτρα
Έτος:
2004
ISBN:
9789603642404
Σελίδες:
183
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πάψε να ζεις με ψέματα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Πάψε να ζεις με ψέματα
Η ειλικρίνεια είναι ο θεμέλιος λίθος κάθε σχέσης, είτε προσωπικής είτε επαγγελματικής. Είναι αναμφισβήτητα πολύτιμο να γνωρίζετε τις πραγματικές προθέσεις κάποιου γιατί έτσι γλιτώνετε χρόνο, χρήμα, κόπο και απογοητεύσεις. Όταν ξέρετε τις προθέσεις ενός ατόμου, έχετε τη δύναμη να ελέγξετε την κατάσταση και να την αξιοποιήσετε.
Χρησιμοποιώντας τη νέα επαναστατική τεχνική του Dr. Lieberman, θα μάθετε πώς να ξεχωρίζετε με ακρίβεια την αλήθεια από το ψέμα, αλλά και πώς να επηρεάζετε τους άλλους ώστε να λένε πάντα την αλήθεια - μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, Το "πάψε να ζεις με ψέματα" παρουσιάζει χαρακτηριστικά παραδείγματα και περιπτώσεις που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τον μηχανισμό του ψεύδους και να αποκτήσετε ένα αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις.
Δεν υπάρχει σημαντικότερη ικανότητα από το να παίρνετε πάντα τις σωστές αποφάσεις στη ζωή σας. Μην ξεχνάτε, όμως, ότι οι αποφάσεις είναι τόσο ορθές και σταθερές όσο είναι και τα γεγονότα στα οποία βασίστηκαν. Θα μάθετε πώς να διαβάζετε τη γλώσσα του σώματος και πώς να καταλαβαίνετε τι σκέφτονται οι άνθρωποι όταν δεν λένε ευθέως αυτό που έχουν στο μυαλό τους.
Τίτλος βιβλίου:Πάψε να ζεις με ψέματα
Υπότιτλος βιβλίου:Πώς να αντιλαμβάνεσται μέσα σε 5 λεπτά ότι ο άλλος σου λέει ψέματα
Τίτλος πρωτότυπου:Never be lied to again
Εκδότης:Διόπτρα
Συντελεστές βιβλίου:Lieberman David J. (Συγγραφέας)
Οικονόμου, Καίτη (Μεταφραστής)
ISBN:9789603642404
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες