Πειράματα 2

Μαγνητισμός, ηλεκτρισμός, χημεία, αισθήσεις
Εκδότης:
Modern Times
Έτος:
2004
ISBN:
9789603978084
Σελίδες:
139
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Πειράματα 2
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Πειράματα 2
Με ενδιαφέροντα πειράματα και απλές τεχνολογικές κατασκευές τα παιδιά εμπεδώνουν θεμελιώδεις θεωρίες της φυσικής και διασκεδάζουν με την επιστήμη.
Βαρύτητα, μαγνητικό πεδίο, διάσπαση ατόμου, ηλεκτρικό φορτίο, είναι μερικές μόνο από τις θεμελιώδεις αρχές των φυσικών επιστημών, οι οποίες αποτελούν τη βάση για την τεχνολογική εξέλιξη και την εξερεύνηση του Διαστήματος.
Αν σου αρέσει να ερευνάς και ν' ανακαλύπτεις τον κόσμο γύρω σου, αν το γιατί και το πώς είναι λέξεις-κλειδιά για σένα, τότε μέσα από τα "Πειράματα" θ' ανακαλύψεις βασικές θεωρίες της φυσικής και θ' αντιληφθείς πόσο απλά εξηγούνται τα φυσικά φαινόμενα και πώς μεταδίδεται, για παράδειγμα, το ηλεκτρικό ρεύμα ή πώς λειτουργεί ένας μαγνήτης.
Τα πειράματα παρουσιάζονται μέσα από μια εντυπωσιακή εικονογράφηση και επεξηγηματικά κείμενα. Σε κάθε ενότητα δίνονται σαφείς οδηγίες για τα όργανα και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις, καθώς και τα βήματα που θα ακολουθήσεις. Κατά τη διάρκεια του πειράματος γίνονται παρατηρήσεις, αναλύονται τα διάφορα στάδια και εξάγεται το συμπέρασμα. Έτσι θα μπορέσεις κι εσύ να καταλάβεις πώς εφαρμόζονται οι νόμοι της φυσικής στην καθημερινή ζωή.
Τίτλος βιβλίου:Πειράματα 2
Υπότιτλος βιβλίου:Μαγνητισμός, ηλεκτρισμός, χημεία, αισθήσεις
Τίτλος πρωτότυπου:Il grande libro degli esperimenti
Εκδότης:Modern Times
Συντελεστές βιβλίου:Meiani, Antonella (Συγγραφέας)
Σπηλιοπούλου, Μαρία (Μεταφραστής)
Citterio, Pier Giorgio (Εικονογράφος)
ISBN:9789603978084
Σειρά εκδότη:Διασκεδάζω με την Επιστήμη
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Γνώσεων > Τεχνολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες