Η τελευταία εξομολόγηση

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Ελληνικά Γράμματα
Έτος:
2003
ISBN:
9789604065219
Σελίδες:
366
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η τελευταία εξομολόγηση
Εκτός κυκλοφορίας
Η τελευταία εξομολόγηση
Η Αμερική προσπαθεί να συνέλθει απ' το κραχ και ετοιμάζεται να μπει στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η αλήθεια και το ψέμα, η ζωή και ο θάνατος είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Η αγάπη καταντάει φόβος και ντροπή επειδή κανένας δεν μπορεί να καταλάβει τι θέλει. Θύτες και θύματα σ' έναν ατέλειωτο χορό.
Ο Γουάιτ κατηγορείται ότι σκότωσε δύο χορεύτριες. Βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος, ήξερε τα θύματα, είχε τη σωματική διάπλαση να τα μεταφέρει και δεν υπάρχει κανένας να του δώσει άλλοθι ή να τον υπερασπίσει. Είναι το θύμα μιας Αμερικής στο χείλος του πολέμου που κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της.
Αστυνομικοί διεφθαρμένοι και ανεξέλεγκτοι κινούν τα νήματα, αποφασίζοντας ποιος είναι αθώος και ποιος ένοχος. Ακόμα κι όσοι στ' αλήθεια ενδιαφέρονται, διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.
Τον λένε "τέρας" και τον καταδικάζουν σε ισόβια κάθειρξη, νομίζοντας ότι έτσι η κοινωνία τους θα μείνει ήσυχη. Όμως σ' ένα σκηνικό φόβου και αγωνίας όπου κανένας δεν ξέρει τι μέρα τού ξημερώνει, τίποτα δεν αλλάζει.
Τίτλος βιβλίου:Η τελευταία εξομολόγηση
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:Mr. White's confession
Εκδότης:Ελληνικά Γράμματα
Συντελεστές βιβλίου:Clark, Robert (Συγγραφέας)
Κουμπαρέλη, Μπελίκα (Μεταφραστής)
ISBN:9789604065219
Σειρά εκδότη:The Best in Pocket
Στοιχεία έκδοσης: 2003
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες