Τ' όνομά μου είναι Σέι Σόναγκον

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Ελληνικά Γράμματα
Έτος:
2004
ISBN:
9789604068029
Σελίδες:
159
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τ' όνομά μου είναι Σέι Σόναγκον
Εκτός κυκλοφορίας
Τ' όνομά μου είναι Σέι Σόναγκον
Όμορφο σαν χαϊκού, συναρπαστικό σαν ψυχολογικό θρίλερ, το μυθιστόρημα "Τ' όνομά μου είναι Σέι Σόναγκον" αποκαλύπτει μια νέα, εξαιρετικά ταλαντούχα συγγραφέα.
Σε μια πάροδο ενός πολυσύχναστου δρόμου στην καρδιά του σημερινού Τόκιο βρίσκεται ένα κομμάτι μιας άλλης εποχής -ένα μαγαζάκι που πουλάει θυμιάματα. Πάνω από αυτό, σε ένα δωμάτιο επιπλωμένο μονάχα με ένα απλό χάρτινο παραβάν, οι επισκέπτες έρχονται για να συζητήσουν με τη Σέι Σόναγκον, ελπίζοντας ότι θα βρουν απαντήσεις στα ερωτήματα της παράξενης ζωής τους.
Ποια είναι η Σέι Σόναγκον; Η αυλική που έγραψε το 10ο αιώνα το "Βιβλίο του προσκέφαλου"; Μια γυναίκα αμερικανοϊαπωνικής καταγωγής που ζει στη σύγχρονη Ιαπωνία; Ή μια φωνή πίσω από ένα παραβάν που γεφυρώνει τους αιώνες και τους φέρνει κοντά; Το εκπληκτικό πρώτο μυθιστόρημα της Γιαν Μπλένσντορφ διηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που γοητεύεται από τις αντιφάσεις της κοινωνίας της: το σεβασμό για την απλότητα και το φυσικό κόσμο, που συνυπάρχει με την εμμονή του καταναλωτισμού, την έμφαση στην επίσημη γλώσσα και συμπεριφορά στο δημόσιο βίο, που κρύβει τη σεξουαλική παρέκκλιση και υπερβολή της ιδιωτικής ζωής.
Τίτλος βιβλίου:Τ' όνομά μου είναι Σέι Σόναγκον
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:My name is Sei Shonagon
Εκδότης:Ελληνικά Γράμματα
Συντελεστές βιβλίου:Blensdorf, Jan (Συγγραφέας)
Θέου, Τίνα (Μεταφραστής)
ISBN:9789604068029
Σειρά εκδότη:Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2004
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες