Λουιζιάνα μπλουζ

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Ελληνικά Γράμματα
Έτος:
2003
ISBN:
9789604065042
Σελίδες:
350
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Λουιζιάνα μπλουζ
Εκτός κυκλοφορίας
Λουιζιάνα μπλουζ
Ο αμερικανικός Νότος εξακολουθεί να σπαράσσεται από δολοπλοκίες, μυστήριο και ρατσισμό. Ο Μπαφόρντ Λα Ρος είναι ο πολλά υποσχόμενος νέος κυβερνήτης της Νέας Ορλεάνης. Αριστοκράτης, καθηγητής πανεπιστημίου, είναι ο μόνος που δεν ενδιαφέρεται για μίζες και θέλει πραγματικά να βοηθήσει τον τόπο. Όμως είναι υπεύθυνος και για την καταδίκη ενός πάμπτωχου, αγράμματου μεσήλικα, με την κατηγορία ότι στη δεκαετία του '60 δολοφόνησε έναν μαύρο αρχηγό του αντιρατσιστικού κινήματος.
Ο ντετέκτιβ Ρομπισό αναλαμβάνει τη διαλεύκανση του εγκλήματος. Όσο ψάχνει να βρει την αλήθεια, τόσο τα πτώματα αυξάνονται. Ταυτόχρονα μπερδεύεται με τη γυναίκα του υποψήφιου κυβερνήτη, με κίνδυνο να καταστρέψει την οικογένειά του. Η αποκάλυψη της αλήθειας είναι συγκλονιστική. Κανένας δεν ήταν ό,τι νόμιζε. Ούτε ο κυβερνήτης ούτε ο ρατσιστής δολοφόνος.
Μια ιστορία ίντριγκας, έρωτα και πάθους που συγκλονίζει τον αναγνώστη με το ρυθμό, τα απρόοπτα και την πλοκή της. Ένα βιβλίο απ' τον ειδικό του αστυνομικού μυθιστορήματος, με σκηνικό τα μπλουζ, την τζαζ, τους βάλτους που κρύβουν για πάντα τα μυστικά των μαύρων, αλλά και των λευκών που ζουν στη Νέα Ορλεάνη, τη Λουιζιάνα, το Μισισιπή. Γλώσσα που ηλεκτρίζει τις αισθήσεις, αφήγηση που σε κάνει να θες να γνωρίσεις αυτά τα μέρη, ατμόσφαιρα γεμάτη αγωνία, φόβο, μυστήριο.
Τίτλος βιβλίου:Λουιζιάνα μπλουζ
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:Cadillac Jukebox
Εκδότης:Ελληνικά Γράμματα
Συντελεστές βιβλίου:Burke, James Lee, 1936- (Συγγραφέας)
Κουμπαρέλη, Μπελίκα (Μεταφραστής)
ISBN:9789604065042
Σειρά εκδότη:The Best in Pocket
Στοιχεία έκδοσης: 2003
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες