Κουέντινς

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2004
ISBN:
9789604507948
Σελίδες:
505
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κουέντινς
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Κουέντινς
Κάθε τραπέζι στο Κουέντις, το πασίγνωστο εστιατόριο του Δουβλίνου, έχει χιλιάδες ιστορίες να αφηγηθεί. Ιστορίες αγάπης, προδοσίας και εκδίκησης, ελπίδας και απόγνωσης, που έζησαν οι πελάτες και το προσωπικό του. Ακόμα και οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες του, ο Πάτρικ και η Μπρέντα Μπρέναν, που έχτισαν με τόσους κόπους το μύθο του Κουέντις, έχουν τη δική τους προσωπική ιστορία, που κρατούν μακριά από τα βλέμματα του κόσμου. Η Έλλα Μπρέιντι θέλει να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ γι' αυτό το φημισμένο εστιατόριο, που καθρεφτίζει το πνεύμα μιας γενιάς και μιας ολόκληρης πόλης στα τόσα χρόνια της λειτουργίας του.
Η Έλλα στηρίζει πολλά σ' αυτό το σχέδιο, γιατί αν πετύχει θα της δώσει την ευκαιρία να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Έχει πίσω της την αποτυχία μιας σχέσης που ανέτρεψε τη ζωή της ολόκληρη, και μαζί και άλλων αγαπημένων της προσώπων. Τώρα, αυτό που της χρειάζεται είναι να βρει τη δύναμη να κλείσει τους λογαριασμούς της με το παρελθόν και να κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα.
Όμως, όσο περισσότερα μαθαίνει για το Κουέντινς και τους ανθρώπους του, τόσο προβληματίζεται μήπως δεν πρέπει να εκθέσει τις ιστορίες τους στην οθόνη. Και καθώς αναγκάζεται να αντιμετωπίσει και η ίδια το πιο βασανιστικό δίλημμα της ζωής της, αναρωτιέται μήπως ορισμένα μυστικά είναι καλύτερα να μην έρθουν ποτέ στο φως...
Προικισμένο με αξέχαστους χαρακτήρες, ανάμεσα στους οποίους κάποιοι παλιοί γνώριμοι, όπως η δασκάλα των Ιταλικών από την Τάξη της Σινιόρας και η Ρία από το Τάρα Ρόουντ, το Κουέντινς είναι ένα βιβλίο πλημμυρισμένο ζεστασιά, χιούμορ και συγκίνηση, που θα λατρέψουν όλοι οι φανατικοί αναγνώστες της Maeve Binchy.
Τίτλος βιβλίου:Κουέντινς
Τίτλος πρωτότυπου:Quentins
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Binchy, Maeve, 1940-2012 (Συγγραφέας)
Παπαμιχαήλ - Λαϊνά Κλαίρη (Μεταφραστής)
ISBN:9789604507948
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2004
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες