Το νοητικό σώμα

Εσωτερική σύσταση του ανθρώπου
Εκδότης:
Κέδρος
Έτος:
2004
ISBN:
9789600423310
Σελίδες:
410
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το νοητικό σώμα
Τιμή εκδότη:€17,76
Η τιμή μας: €15,98
Το νοητικό σώμα
Μετά το "Αιθερικό σώμα" και το "Αστρικό σώμα", στο τρίτο βιβλίο της τετραλογίας του Άρθουρ Πάουελ εξετάζεται το νοητικό σώμα και ο σημαντικός ρόλος του στη ζωή και στην εξέλιξη του ανθρώπου.
Το νοητικό σώμα είναι το "όχημα" μέσα από το οποίο ο Εαυτός εκφράζεται με τη μορφή συγκεκριμένης σκέψης, η έδρα των ιδιοτήτων του νου, μέσα από τις οποίες συμπεριλαμβάνονται η μνήμη και η φαντασία.
Άλλα φαινόμενα που συνδέονται με το νοητικό σώμα και εξετάζονται στο συγκεκριμένο βιβλίο είναι: η μεταβίβαση της σκέψης και οι δυνατότητές της, οι σκεπτομορφές, τα ακασικά αρχεία, η προσωπικότητα και το εγώ, η αυτοσυγκέντρωση, ο διαλογισμός, ο ενατενιστικός διαλογισμός, ο θάνατος και η αναγέννηση του νοητικού σώματος, κ.ά.
Ο συγγραφέας αντλεί τις πληροφορίες του από έργα των Άννι Μπέζαντ και επισκόπου Λεντμπίτερ, ενώ η ύπαρξη διαγραμμάτων κάνει την αφομίωση των πληροφοριών ευκολότερη.
Με το "Νοητικό σώμα" γίνεται ένα ακόμη βήμα στην κατανόηση της πνευματικής υπόστασης του ανθρώπου και του συναρπαστικού πεπρωμένου του.
Τίτλος βιβλίου:Το νοητικό σώμα
Υπότιτλος βιβλίου:Εσωτερική σύσταση του ανθρώπου
Τίτλος πρωτότυπου:Il corpo mentale
Εκδότης:Κέδρος
Συντελεστές βιβλίου:Powell, Arthur E. (Συγγραφέας)
Χριστινίδης, Νίκος (Μεταφραστής)
ISBN:9789600423310
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2004
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός - Μεταφυσική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες