Πειραματική ψυχολογία εν... τάξει

Εκδότης:
Ελληνικά Γράμματα
Έτος:
2004
ISBN:
9789604068319
Σελίδες:
470
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πειραματική ψυχολογία εν... τάξει
Εκτός κυκλοφορίας
Πειραματική ψυχολογία εν... τάξει
Στόχος του συγκεκριμένου εγχειριδίου είναι να παρουσιάσει έναν τρόπο διδασκαλίας της πειραματικής ψυχολογίας στην τάξη. Μέσω της παρουσίασης κλασικών πειραμάτων, τα οποία συνέβαλαν σημαντικά στην προώθηση της γνώσης που διαθέτει η ψυχολογία σήμερα στου τομείς της αντίληψης, της μάθησης και της μνήμης, επιχειρείται η εξοικείωση των φοιτητών και φοιτητριών με τη συλλογή, την περιγραφή και την ερμηνεία πειραματικών δεδομένων, καθώς και με τη συγγραφή επιστημονικών άρθρων.
Το βιβλίο συνοδεύεται από ένα Cd-ROM, στο οποίο περιλαμβάνονται δύο προσομοιωμένα εργαστήρια πειραματικής ψυχολογίας. Έτσι οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν το ρόλο του υποκειμένου σε τέτοιου είδους πειράματα και να εξοικειωθούν με τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να διεξάγεται μια αυστηρά ελεγμένη πειραματική διαδικασία.
Η "Πειραματική ψυχολογία εν... τάξει" είναι μια ολοκληρωμένη εισαγωγή στο αντικείμενο της πειραματικής ψυχολογίας. Απευθύνεται τόσο σε αυτούς που αρχίζουν να ασχολούνται τώρα με την επιστήμη της ψυχολογίας όσο και σε εκείνους που είναι γνώστες του αντικειμένου και επιθυμούν περαιτέρω ειδικές πληροφορίες.
Τίτλος βιβλίου:Πειραματική ψυχολογία εν... τάξει
Περιέχει:CD-ROM
Εκδότης:Ελληνικά Γράμματα
Συντελεστές βιβλίου:Πετρουλάκη, Κική (Συγγραφέας)
ISBN:9789604068319
Σειρά εκδότη:Βασικά Εγχειρίδια Ψυχολογικής Γνώσης
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2004
Κατηγορίες:Ψυχολογία
Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες