Rally Athina

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι για να γνωρίσεις την Αθήνα
Εκδότης:
Καλειδοσκόπιο
Έτος:
2004
ISBN:
9789607846433
Rally Athina
Τιμή εκδότη:€15,00
Η τιμή μας: €13,50
στο καλάθι
Rally Athina
Ένα ράλι αλλιώτικο από τα άλλα, γεμάτο κινδύνους και παγίδες. Με αφετηρία το Μουσείο και οδηγό μια ριψοκίνδυνη κουκουβάγια, τη Γλαύκα, ανηφορίζεις στο Λυκαβηττό και κατηφορίζεις τη Βασιλίσσης Σοφίας με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ιλιγγιώδη; Όχι πάντα. Γιατί μπορεί να μπλέξεις είτε σε κάποιο Λαβύρινθο, όπως στο Μοναστηράκι, είτε να... σε πάρει ο ύπνος και να χάσεις τη σειρά σου. Μα ο στόχος είναι πάντα εκεί: να φτάσεις στο τέρμα, στην Ακρόπολη, για να αναδειχτείς νικητής.
Με πολύ κέφι και με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες οι οποίοι μετά από 108 χρόνια επιστρέφουν στην Αθήνα, δημιουργήσαμε αυτό το επιτραπέζιο παιχνίδι. Όχι, δεν είναι ένα ακόμα παιχνίδι. Είναι ένα πρωτότυπο εργαλείο γνωριμίας με την πόλη (συνοδεύεται, άλλωστε, από ένα μικρό βιβλίο-τουριστικό οδηγό της Αθήνας).
Οι μικροί επισκέπτες της πόλης, Έλληνες και ξένοι, αλλά και οι νεαροί Αθηναίοι, θα ανακαλύψουν ενδιαφέροντα στέκια και ευχάριστες δραστηριότητες, πέρα από τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τους αγώνες. Δροσερές γωνιές της πόλης, ένα ποτήρι με χυμό, οι περιπέτειες κάποιου αγάλματος ή μια ταινία σε θερινό κινηματογράφο μπερδεύονται γλυκά χωρίς διδακτισμούς.
Εμείς αγαπάμε την πόλη μας και θέλουμε να την αγαπήσουν κι οι άλλοι!
Τίτλος βιβλίου:Rally Athina (Επιτραπέζιο παιχνίδι)
Υπότιτλος βιβλίου:Ένα συναρπαστικό παιχνίδι για να γνωρίσεις την Αθήνα
Περιέχει:-1 πίνακας παιχνιδιού (στα ελληνικά και στα αγγλικά) -4 χρωματιστά πιόνια (κουκουβάγιες) -2 ζάρια -1 βιβλίο-οδηγός της Αθήνας (στα ελληνικά και στα αγγλικά)
Εκδότης:Καλειδοσκόπιο
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
ISBN:9789607846433
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2004
Ηλικίες:3+
Σημείωση:Για 2-4 παίκτες.
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Ελεύθερος Χρόνος > Χόμπυ
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες