Ο χάρτινος κόσμος της Τάνια Στίβενς

Εκδότης:
Κέδρος
Έτος:
2004
ISBN:
9789600423990
Σελίδες:
389
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο χάρτινος κόσμος της Τάνια Στίβενς
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ο χάρτινος κόσμος της Τάνια Στίβενς
Το σύνθημά μας ήταν "κάθε μέρα, μια άλλη μέρα". Απέφυγε τις αβέβαιες υποσχέσεις, τις στενάχωρες σχέσεις και τις κάθε λογής δεσμεύσεις. Ήθελε ανοιχτούς δρόμους και ανοιχτούς λογαριασμούς.
Γραφίστρια στην εταιρία "Ευχή και Κατάρα", μια εταιρία "ανορθόδοξων" ευχετήριων καρτών, η εικοσιεννιάχρονη Τάνια Στίβενς απολάμβανε μια αμήχανη ηλικία: μεγάλη για να κάνει ριζικές αλλαγές στη ζωή της, μικρή για να καταθέσει τα όπλα.
Μια μέρα σε κάποιο παλαιοβιβλιοπωλείο ανακαλύπτει το Χάρτινο Κόσμο. Ένα βιβλίο που μυστηριωδώς περιγράφει τη ζωή της αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες που δε θα ήθελε να ξέρει. Είναι αλήθεια πως ο μεγάλος της έρωτας παντρεύτηκε και ζει ευτυχισμένος στο Σουόνσι; Θα χωρίσει τον Ρίτσαρντ για τον Καρλ; Η μητέρα της πράγματι απάτησε τον πατέρα της με τον καλύτερό του φίλο; Ο δικός της κόσμος, μια χαλαρή κρυψώνα βεβαιοτήτων, αρχίζει να μοιάζει με το χάρτινο κόσμο του βιβλίου. Πολύ μικρός για να χωρέσει τις αλήθειες που ξεχύνονται μπροστά της. Πολύ εύθραυστος για να αντέξει το βάρος μιας άλλης πραγματικότητας.
Τίτλος βιβλίου:Ο χάρτινος κόσμος της Τάνια Στίβενς
Τίτλος πρωτότυπου:Cover to cover
Εκδότης:Κέδρος
Συντελεστές βιβλίου:Graig, Robert (Συγγραφέας)
Παπακωνσταντοπούλου, Ουρανία (Μεταφραστής)
ISBN:9789600423990
Σειρά εκδότη:Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2004
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες