Παράνοια

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2004
ISBN:
9789604508037
Σελίδες:
608
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Παράνοια
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Παράνοια
Ο Άνταμ Κάσιντι είναι είκοσι έξι χρονών και σιχαίνεται τη δουλειά του. Είναι ένας ασήμαντος, χαμηλόβαθμος υπάλληλος που περνά σχεδόν απαρατήρητος στην εταιρεία υψηλής τεχνολογίας όπου δουλεύει. Ώσπου μια μικρή παρασπονδία που κάνει για να ευχαριστήσει ένα φίλο τον φέρνει αντιμέτωπο με την κατηγορία εγκληματικής πράξης. Οι ιθύνοντες της εταιρείας τον βάζουν να διαλέξει: ή θα πάει φυλακή ή θα γίνει κατάσκοπος στον κυριότερο ανταγωνιστή τους, την Τράιον Σίστεμς.

Τον εκπαιδεύουν. Του δίνουν εσωτερική πληροφόρηση. Κι έτσι, στην Τράιον πια, ο Άνταμ γίνεται το μεγάλο αστέρι, εκτοξεύεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην κορυφή. Ξεδιπλώνει ταλέντα που δεν υποψιαζόταν ότι διέθετε. Είναι πλούσιος, οδηγεί Πόρσε, ζει σ΄ένα υπέροχο διαμέρισμα, αναφέρεται απευθείας στον γενικό διευθυντή της εταιρείας. Κι έχει το κορίτσι των ονείρων του.

Η ζωή του είναι τέλεια. Αλλά για να την κρατήσει πρέπει να συνεχίσει να προδίδει όσους και όσα την αποτελούν. Και το πρόβλημα είναι πως είναι όλο και πιο απρόθυμος να το κάνει...

Όταν, όμως, επιχειρεί να ξεφύγει από τους ελεγκτές του, διαπιστώνει πως δεν μπορεί πια να κάνει πίσω. Είναι χωμένος μέχρι το λαιμό σ' ένα παρανοϊκό παιχνίδι του οποίου αγνοεί τους περισσότερους κανόνες.

Και τότε αρχίζει ο πραγματικός εφιάλτης...
Τίτλος βιβλίου:Παράνοια
Τίτλος πρωτότυπου:Paranoia
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Finder, Joseph (Συγγραφέας)
Σπυριδάκης, Νίκος (Μεταφραστής)
ISBN:9789604508037
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες