Ο τέλειος ερωτικός σύντροφος

Ακαταμάχητες τεχνικές που κάθε γυναίκα θα ήθελε να γνωρίζει ο σύντροφός της
Εκδότης:
Κεστός
Έτος:
2004
ISBN:
9789602097816
Σελίδες:
304
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο τέλειος ερωτικός σύντροφος
Τιμή εκδότη:€14,90
Η τιμή μας: €13,41
Ο τέλειος ερωτικός σύντροφος
Ένας δροσιστικά μοντέρνος, καλόγουστα αναλυτικός, και εντελώς ειλικρινής οδηγός για κάθε άνδρα που ανυπομονεί να ευχαριστήσει και να προσφέρει την απόλυτη ικανοποίηση στην γυναίκα που λατρεύει.
Το βιβλίο "Ο τέλειος ερωτικός σύντροφος" θα οδηγήσει τον αναγνώστη σε νέα ερωτικά επίπεδα και θα του προσφέρει τις δοκιμασμένες τεχνικές και τις αναλυτικές συμβουλές που έκαναν τη συγγραφέα Lou Paget μια από τις παγκοσμίως πιο γνωστές και δημοφιλείς ειδικούς σε θέματα σεξ.
Βασισμένο στα μυστικά που εμπιστεύτηκαν στη Lou εκατοντάδες άνδρες και γυναίκες που παρακολούθησαν τα ιδιαίτερα δημοφιλή Σεμινάρια Σεξουαλικότητας που παρουσιάζει, το βιβλίο "Ο τέλειος ερωτικός σύντροφος" δίνει την αληθινή εικόνα αυτών που πραγματικά αρέσουν στις γυναίκες και παρουσιάζει λεπτομερείς και εγγυημένα αποδοτικές τεχνικές που μπορούν να ξετρελάνουν κάθε γυναίκα.
Το βιβλίο είναι γεμάτο μικρές, άγνωστες λεπτομέρειες και καυτές συμβουλές και τεχνάσματα - από τα κρυφά σημεία στο σώμα κάθε γυναίκας μέχρι τις "υψηλές τεχνικές της γλώσσας." Ξεσκεπάζει τα μυστήρια που κρύβονται στη γυναικεία σεξουαλικότητα και δείχνει στον αναγνώστη τρόπους για αύξηση των εμπειριών του στην κρεβατοκάμαρα.
Περιέχει συμβουλές για τη δημιουργία της ιδανικής ρομαντικής ατμόσφαιρας, για την ανακάλυψη των άπιαστων ερωτογενών ζωνών της, γυναίκας και για την κατανόηση της εκλεπτυσμένης τέχνης των προκαταρκτικών παιχνιδιών.
Με περισσότερες από εβδομήντα διαφωτιστικές εικόνες και με έναν κατάλογο σεξουαλικών παιχνιδιών με τον τρόπο χρήσης τους, το βιβλίο "Ο τέλειος ερωτικός σύντροφος" αποτελεί ένα δροσερό, άμεσο, και πάντα ερεθιστικό οδηγό που θα οδηγήσει τον αναγνώστη σε νέα επίπεδα έκστασης και οικειότητας με την ερωτική του σύντροφο.
Τίτλος βιβλίου:Ο τέλειος ερωτικός σύντροφος
Υπότιτλος βιβλίου:Ακαταμάχητες τεχνικές που κάθε γυναίκα θα ήθελε να γνωρίζει ο σύντροφός της
Τίτλος πρωτότυπου:How to give her absolute pleasure
Εκδότης:Κεστός
Συντελεστές βιβλίου:Paget, Lou (Συγγραφέας)
Λαζάρου, Τάκης (Μεταφραστής)
Λαζάρου, Τάκης (Επιμελητής)
ISBN:9789602097816
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Σημείωση:Πρόλογος: Θάνος Ε. Ασκητής.
Κατηγορίες:Ψυχολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες