Η δεύτερη φύση

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2004
ISBN:
9789601409658
Σελίδες:
391
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η δεύτερη φύση
Τιμή εκδότη:€16,31
Η τιμή μας: €14,68
Η δεύτερη φύση
Ο Σεμπάστιαν Ράιτ, ένας μοναχικός, δαιμόνιος ντετέκτιβ, αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τη δολοφονία ενός πλούσιου επιχειρηματία.
Τρεις μυστηριώδεις, παράξενες γυναίκες, που συγκατοικούν, θα έρθουν σε επαφή μαζί του και θα εμπλακούν στη διαλεύκανση της υπόθεσης βοηθώντας ή και παραπλανώντας τον.
Όσο προχωράει η έρευνα και οι φόνοι συνεχίζονται, τα στοιχεία που συγκεντρώνει ο ντετέκτιβ καταδεικνύουν ότι μια από τις τρεις γυναίκες είναι ο παρανοϊκός δολοφόνος. Η γυναίκα με τη δεύτερη φύση θα γίνει ο καταλύτης στη συγκλονιστική υπόθεση που θα σημαδέψει τον ήρωα.
Μέσα από συνεχείς ανατροπές, το παράλογο συγκρούεται με τη λογική, το φανταστικό συγχέεται με την πραγματικότητα και ο νους ακροβατεί επικίνδυνα στα όρια της τρέλας.
Τρεις Ελληνίδες συγγραφείς ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ανατρεπτικό αυτό θρίλερ, εμπνευσμένο από τους μεγάλους Αμερικανούς δημιουργούς του είδους.
"Ήταν το πάθος της. Ήταν το μυστικό της, το οποίο δεν είχε αποκαλύψει ποτέ σε κανέναν. Ένιωσε ηδονή. Ήξερε να ξεφεύγει από τις δύσκολες καταστάσεις, μέσα από δρόμους που η εμπειρία τής είχε διδάξει. Πόσες ζωές, πόσες γενιές και πόσους τόπους είχε αφήσει πίσω της χωρίς ενδοιασμό και χωρίς την παραμικρή ανάμνηση! Ένιωθε ακόρεστη δίψα και έξαψη για κάθε της αναγέννηση, προσαρμοζόμενη στη συμβίωση με τους απογόνους κάθε γενιάς, που σύντομα και αυτοί θα γίνονταν παρελθόν".
Τίτλος βιβλίου:Η δεύτερη φύση
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Τσιμσιρλή, Μαρίνα (Συγγραφέας)
Αλαφούζου, Ντία (Συγγραφέας)
Αλαφούζου, Ηρώ (Συγγραφέας)
Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
ISBN:9789601409658
Σειρά εκδότη:Ελληνική Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες