Το δάσος των Πυγμαίων

Εκδότης:
Ωκεανίδα
Έτος:
2004
ISBN:
9789604103560
Σελίδες:
351
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το δάσος των Πυγμαίων
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το δάσος των Πυγμαίων
Με το "Δάσος των Πυγμαίων" ολοκληρώνεται η τριλογία της Ιζαμπέλ Αλιέντε "Οι αναμνήσεις του Αετού και του Ιαγουάρου" (έχουν προηγηθεί τα μυθιστορήματα "Η πόλη των θηρίων", Νοέμβριος 2002, και το "Βασίλειο του χρυσού δράκοντα", Οκτώβριος 2003), που αναφέρεται σε σημαντικά ζητήματα της εποχής μας, το περιβάλλον, την πνευματικότητα και την ειρήνη.
Στο "Δάσος των Πυγμαίων", βιβλίο για αναγνώστες κάθε ηλικίας, η Αλιέντε μάς ταξιδεύει αυτή τη φορά σ' έναν κόσμο μαγικό και μυστηριώδη...
Κανείς δεν ήξερε για την τύχη της φυλής των Πυγμαίων, που ζούσαν σ' εκείνο το δάσος της Αφρικής, και κανείς δεν ήταν διατεθειμένος να πάει εκεί όπου τα ζώα ήταν υπό εξαφάνιση ενώ δυο ιεραπόστολοι είχαν ήδη εξαφανιστεί.
Ο Αλεξάντερ Κολντ και η Νάντια Σάντος, οι πρωταγωνιστές της Πόλης των θηρίων και του Βασιλείου του Χρυσού Δράκοντα, στο πρώτο ταξίδι τους στην Αφρική διαπιστώνουν πως η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία. Τους γοητεύουν η φύση, οι άνθρωποι, οι παραδόσεις, η ζωντάνια και η ατμόσφαιρα των τόπων. Τους εκπλήσσουν η παραδοσιακή σοφία, η μαγεία και η ιδιαίτερη σχέση των ανθρώπων με τον κόσμο των πνευμάτων. Τους τρομάζουν οι συνέπειες του μίσους και της ανθρώπινης ανοησίας, αλλά μπορούν να τις αντιμετωπίσουν με την πίστη στον εαυτό τους, με τη βαθιά φιλία τους και τη δύναμη της αλληλεγγύης.
Τίτλος βιβλίου:Το δάσος των Πυγμαίων
Τίτλος πρωτότυπου:El bosque de los Pigmeos
Εκδότης:Ωκεανίδα
Συντελεστές βιβλίου:Allende, Isabel (Συγγραφέας)
Σωτηριάδου Κλαίτη (Μεταφραστής)
ISBN:9789604103560
Σειρά εκδότη:Ασημένια Σειρά
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2004
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες