Adobe Photoshop CS

Τεχνικές για το ατελιέ
Εκδότης:
Γκιούρδας Μ.
Έτος:
2004
ISBN:
9789605121884
Σελίδες:
686
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Adobe Photoshop CS
Τιμή εκδότη:€54,74
Η τιμή μας: €49,27
Adobe Photoshop CS
Είστε έτοιµοι να µάθετε όχι µόνο το "πώς" αλλά και το "γιατί" των πιο ισχυρών χαρακτηριστικών του Photoshop; Το Adobe Photoshop CS Τεχνικές για το Ατελιέ προχωρά πέρα από τα συµβατικά βιβλία, που απαρτίζονται από ασκήσεις βηµάτων και σας προσφέρει έναν αναλυτικό και λεπτοµερή οδηγό της κυριότερης εφαρµογής επεξεργασίας εικόνας του κόσµου. Αυτό το βραβευµένο δηµοφιλές βιβλίο σας καθοδηγεί στα απαραίτητα νέα χαρακτηριστικά και στις χρήσιµες τεχνικές του προγράµµατος, µε διασκεδαστικό και ευανάγνωστο τρόπο.
Υλικά εργασίας: Εργαλεία, παλέτες, επίπεδα, µάσκες και αποσαφήνιση της ορολογίας του Photoshop.
Ρεαλιστικές τεχνικές παραγωγής: Σαρώσεις όξυνσης, διόρθωση και βελτιστοποίηση εικόνων, χρήση καµπύλων, καναλιών και υλικού φωτογραφικών µηχανών, χειρισµός χρωµάτων και προστασία µε µάσκες πολύπλοκων εικόνων.
Δηµιουργική εξερεύνηση: Ανάµιξη και εµπλουτισµός εικόνων, δηµιουργία εντυπωσιακών κολάζ, τεχνικές χρωµατισµού, προχωρηµένα εφέ και εργασία µε φίλτρα και µάσκες επιπέδων.
Βοηθητικό Web site (digitalmastery.com): Βοηθήµατα, προχωρηµένες τεχνικές, δείγµατα εικόνων και αναβαθµίσεις του προγράµµατος.
Συνοδευτικό CD: Εικόνες που µπορείτε να χρησιµοποιήσετε ενώ κάνετε τις ασκήσεις του βιβλίου και άλλα.
Ενηµερωµένο και εµπλουτισµένο: Πλήρως ενηµερωµένο για να καλύψει όλα τα νέα χαρακτηριστικά του Photoshop CS, το βιβλίο περιλαµβάνει τέσσερα εντελώς νέα κεφάλαια για τη χρήση υλικού φωτογραφικών µηχανών, χειρισµού χρωµάτων προχωρηµένων τεχνικών µασκών και όξυνσης. Επιπλέον, αναλυτική επανάληψη στις καµπύλες και ρετουσάρισµα των κεφαλαίων, όπως και εκατοντάδες νέες εικόνες -όλα αυτά συνθέτουν ένα απαραίτητο βιβλίο για κάθε χρήστη, που θέλει να αποκτήσει επαγγελµατικές δεξιότητες στο Photoshop CS.
Τίτλος βιβλίου:Adobe Photoshop CS
Υπότιτλος βιβλίου:Τεχνικές για το ατελιέ
Τίτλος πρωτότυπου:Adobe Photoshop CS Studio Techniques
Περιέχει:CD-ROM
Εκδότης:Γκιούρδας Μ.
Συντελεστές βιβλίου:Willmore, Ben (Συγγραφέας)
Μήλιος, Αγαμέμνων (Μεταφραστής)
ISBN:9789605121884
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες