Δραστηριότητες, παιχνίδια και κατασκευές για αγοράκια

Εκδότης:
Σαββάλας
Έτος:
2004
ISBN:
9789604234356
Σελίδες:
392
Εξώφυλλο:
Σπειροειδές
Δραστηριότητες, παιχνίδια και κατασκευές για αγοράκια
Τιμή εκδότη:€19,70
Η τιμή μας: €17,73
στο καλάθι
Δραστηριότητες, παιχνίδια και κατασκευές για αγοράκια
Όλα τα αγόρια θα ενθουσιαστούν με αυτή τη νέα έκδοση, καθώς περιέχει παιχνίδια και κατασκευές φτιαγμένα με φαντασία, αποκλειστικά για τα παιδιά που τους αρέσει η περιπέτεια και το παιχνίδι με συντροφιά.
Πώς μπορείς να γίνεις ινδιάνος; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της φυλής σου; Τι πρέπει να κάνεις για να χορέψεις το χορό της βροχής; Ποια είναι τα ινδιάνικα παιχνίδια που μπορείς να παίξεις με τους φίλους σου; Τι μας λέει η ινδιάνικη σοφία;
Σειρά έχουν οι πειρατές, τα μεγάλα ιστιοφόρα και ατέλειωτο παιχνίδι με ναυμαχίες, πειρατικά παιχνίδια, το νησί του θησαυρού και πολλές άλλες δραστηριότητες που θα κάνουν τους μικρούς μας φίλους να ξεχαστούν για ώρες παίζοντας και μαθαίνοντας.
Ακολουθούν οι πρωτόγονοι άνθρωποι και, ενώ τα αγόρια θα ζουν όπως οι πρόγονοί μας μέσα σε σπηλιές και θα κυνηγούν δεινόσαυρους, θα μάθουν για τις εφευρέσεις των πρώτων ανθρώπων, θα παίξουν με τις σκιές και θα έρθουν αντιμέτωποι με την επιβίωση. Συνέχεια στο παιχνίδι, και είναι η ώρα της μαγειρικής και της κουζίνας. Φανταστικές συνταγές βρίσκονται στη διάθεση των μικρών σεφ για να εντυπωσιάσουν τους φίλους τους και μικρές πονηριές θα σκανταλίσουν όσους δοκιμάσουν τα εδέσματα. Τελευταίο στη σειρά της διασκέδασης το στοιχειωμένο σπίτι με την ανατριχιαστική χαρτοκοπτική θα τρομάξει τους φίλους μας και θα σκορπίσει φαντασματάκια και μάγισσες στο δωμάτιο αλλά και παιχνιδιάρικη διάθεση σε όλη την παρέα.
Ιδανικό για την περιπετειώδη φύση των αγοριών, το βιβλίο αυτό θα χαρίσει γνώσεις, εμπειρίες και ομαδική ενασχόληση σε όλους τους μικρούς μας φίλους, καθώς δεν θα σταματούν να παίζουν και να εναλλάσσουν τις επιλογές τους.
Τίτλος βιβλίου:Δραστηριότητες, παιχνίδια και κατασκευές για αγοράκια
Εκδότης:Σαββάλας
Συντελεστές βιβλίου:Bussolati, Emanuela (Συγγραφέας)
Τασοπούλου, Άντα (Μεταφραστής)
Σακελλαρίου, Αναστασία (Μεταφραστής)
Guicciardini, Desideria (Εικονογράφος)
ISBN:9789604234356
Σειρά εκδότη:Βιβλία Παζλ
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Ηλικίες:4+
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Προσχολικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες