Ο κήπος με τα γκρι

Εκδότης:
Βιβλιοπωλείον της Εστίας
Έτος:
2004
ISBN:
9789600511604
Σελίδες:
49
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Ο κήπος με τα γκρι
Τιμή εκδότη:€14,58
Η τιμή μας: €13,12
στο καλάθι
Ο κήπος με τα γκρι
Μια μέρα ήρθε στον κήπο ένα συνεργείο. Άρχισαν να μετράνε και να βάζουν σημάδια. Κρατούσαν κάτι μεγάλους χάρτες στα χέρια λες κι έψαχναν για κάνα θησαυρό. Οι γάτες τους κοίταζαν σιωπηλές και πεινασμένες από τον τοίχο. Το τελευταίο καιρό κανείς δεν τις τάιζε. Τι τους θέλουν τους χάρτες, σκέφτονταν, ο κήπος είναι μπροστά στα μάτια τους, τόσο δύσκολο είναι να τον βρουν;
Όμως, οι άνθρωποι πρέπει να ξέρουν τα πάντα με ακρίβεια. Πρέπει να βρουν σε ποιο ακριβώς σημείο του σχεδίου πέφτει το πεύκο και πού φυτρώνουν οι πασχαλιές πάνω στο χαρτί. Αυτό λέγεται "αποτύπωση", και κανείς δεν ξέρει σε τι ακριβώς χρησιμεύει.
Οι άνθρωποι άφησαν το μεγάλο κήπο στην τύχη του, κι εκείνος γέμισε πανύψηλα, δέντρα και παράξενα φυτά, σαν τη ζούγκλα του Αμαζονίου. Επιπλέον, γέμισε γάτες.
Οι γάτες του κήπου έχουν πολύ σοβαρά καθήκοντα. Φροντίζουν τα δέντρα και τα φυτά, μετρούν τις σκιές και τις λιακάδες κι επιβλέπουν τα πάντα. Ξέρουν πράγματα, που οι άνθρωποι ούτε να φανταστούν δεν μπορούν. Οι ευχές τους πιάνουν, όπως κι οι κατάρες τους. Οι γάτες αυτές δεν είναι τυχαίες. Είναι γενναίες και μαγικές.
Τι θα κάνουν, λοιπόν, οι γάτες όταν οι άνθρωποι αποφασίσουν να καταστρέψουν τον κήπο;
Τίτλος βιβλίου:Ο κήπος με τα γκρι
Εκδότης:Βιβλιοπωλείον της Εστίας
Συντελεστές βιβλίου:Καλογιάννη Θεοφανώ (Συγγραφέας)
Καλογιάννη Θεοφανώ (Εικονογράφος)
ISBN:9789600511604
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2004
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες